3D во кино Милениум

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Жал ми е што не ве дружев, ипак вино>филм :pos:
Следно на The Hobbit ќе идеме
Тогаш ние тебе нема да те дружиме :) :) :)
Стварно супер беше направено, иако мислев дека на борбата ќе има повеќе ефекти, тука ги немаше, ама пак многу јако и по којзнае кој пат се смеев на глупостите на Џар Џар Бинкс

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Тогаш ние тебе нема да те дружиме :) :) :)
Стварно супер беше направено, иако мислев дека на борбата ќе има повеќе ефекти, тука ги немаше, ама пак многу јако и по којзнае кој пат се смеев на глупостите на Џар Џар Бинкс
Ќе си идам сам бе, или некоја убава форумџика ќе ме дружи ;)

Битно убаво сте си поминале :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Убав, се радував ко прв пат да го гледам.:) Можи дека имав пониски очекувања, пријатно ме изненади, задоволен сум.
А и дружбата беше :pipi:
Од последнава емотикона сконтавме дека голема е веројатноста да цела вечер си се топел на некоја форумџика со која сега веројатно си пишувате приватни пораки или си дудлате на фејсбукмснскајпватевз. Daaww luuv. <3
Јас имав очекувања нормални ко за триде (сепак фејк, и да, тринаес години е стар, и да, звукот беше awesome) проекција, дури постоеше опција дека може да ме стрефи инфаркт од преголема возбуда, и се издишав. Тапа. But hey! Star Wars! Jedi Knights, lightsabers and shit! Now I can die in peace.

G

_Ghost_

Гостин
Од последнава емотикона сконтавме дека голема е веројатноста да цела вечер си се топел на некоја форумџика со која сега веројатно си пишувате приватни пораки или си дудлате на фејсбукмснскајпватевз. Daaww luuv. <3
Јас имав очекувања нормални ко за триде (сепак фејк, и да, тринаес години е стар, и да, звукот беше awesome) проекција, дури постоеше опција дека може да ме стрефи инфаркт од преголема возбуда, и се издишав. Тапа. But hey! Star Wars! Jedi Knights, lightsabers and shit! Now I can die in peace.
Ме стопија од поодамна мене, иначе зошто да не и тоа.:)
Не бе, супер поминавме, онака ве потрачаривме форумџииве, се потсетувавме на рандом форум моменти низ историјата...уз пиво после киното.:) чисто за дружба.
И ја тоа викам, ко за преправан (или како и да се вика) во 3д, супер си е. (y)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ме стопија од поодамна мене, иначе зошто да не и тоа.:)
Не бе, супер поминавме, онака ве потрачаривме форумџииве, се потсетувавме на рандом форум моменти низ историјата...уз пиво после киното.:) чисто за дружба.
И ја тоа викам, ко за преправан (или како и да се вика) во 3д, супер си е. (y)
Кажи за Меган што зборевте, ај ај :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно добро беше направено и јас како Гоуст мислев дека е нешто ради реда направено ама супер е. Џар Џар Бинкс колку и да го гледаш филмот пак е смешен :pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја вчера го глеав лом направен и стварно е многу друг филинг и мн појак. xD

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.937
Поени од реакции
7.050
Јас одам вечерва ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Видов во Милениум плакат од Титаник 3Д верзијата, има шанси да го емитуваат :) едвај чекам! :vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Видов во Милениум плакат од Титаник 3Д верзијата, има шанси да го емитуваат :) едвај чекам! :vozbud:

Дај бе нека даваат сериозен 3Д филм а не некој римејк.

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Уште еден месец за Титаник
The film is due for theatrical re-release in 3-D on April 4, 2012 to commemorate the centenary of theTitanic setting sail on April 10, 1912.

Г

Грејвдигер

Гостин
Гууд. Не ни може да се каже лош збор за SW, само што очекував повеќе од 3Д ефектите, ама добро беше. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom