Пензионерски синдром
Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.
Па не значи и јас ако седам на ПЦ 10 и после тоа седнам 2-3 саата и на мене ќе ме болат очи и глава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пензионерски синдром
Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.
Мојот синдром.Пензионерски синдром
isto i jas,nemav problemi od 3dtoНе е до очилата, и во другите држави каде што се емитуваат филмови во 3Д, некои луѓе чуствуваат симптоми како главоболки, вртоглавица, гадење. Тоа си е индивидуално, еве јас вчера бев во киното да гледам филм и не осетив никакви такви симптоми.
ja se zaletav da go gledam filmot samo za u 3d ali ne e veke vo 22;30 damnХаролд И Кумар, па уште и у 3Д - највисоко ниво на мазохизам...
Ова што било преполно за Пина... не верувам дека на барем 50%-60% им се гледа(ло) таков филм - уметнички/документарец, него ради помодарство потрчале, да се фалат после дека блаблабла први гледале у 3Д.![]()
И мене не ми вратија, и првпат слушам за ова.Два филма 2 недели у пм, дај нека сменат, пак да одам
Инаку, поназад прочитав дека 200 денари се плаќа, а 50 денари ти враќаат со враќањето на очилата. Мене не ми вратија 50 денари, а мислам дека и на никој друг ?
ne vrakaat nikakvi 50 denari,ve molam ne sirete dezinformacii po forumite.i mene ne mi vratija, koga si odevme samo gi frlas naocarite vo kutijata i si odis
http://kinomilenium.mk/ tuka gledaj,nema sea za seaИма нов репертоар? Или кога би имало?
http://kinomilenium.mk/ tuka gledaj,nema sea za seaИма нов репертоар? Или кога би имало?
Никаков проблем нема.Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме
Мислам дека имаше друга тема за 3д кина низ Македонија, би требало таму да има некои информации за то.Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме