3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Пензионерски синдром :D

Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.

Па не значи и јас ако седам на ПЦ 10 и после тоа седнам 2-3 саата и на мене ќе ме болат очи и глава. :D Сум направил така.

Пензионерски синдром :D

Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.
Мојот синдром.
Седи на писи 10 дена, стани на 2-3 саата - болат очи и глава од нормалниот свет.

4D го викаат ради маркетиншки трик каква уште една димензија..Знаеш ли што се димензии уопште.

Не е до очилата, и во другите држави каде што се емитуваат филмови во 3Д, некои луѓе чуствуваат симптоми како главоболки, вртоглавица, гадење. Тоа си е индивидуално, еве јас вчера бев во киното да гледам филм и не осетив никакви такви симптоми.
isto i jas,nemav problemi od 3dto
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 14:40 ---
Харолд И Кумар, па уште и у 3Д - највисоко ниво на мазохизам...
Ова што било преполно за Пина... не верувам дека на барем 50%-60% им се гледа(ло) таков филм - уметнички/документарец, него ради помодарство потрчале, да се фалат после дека блаблабла први гледале у 3Д. :P
ja se zaletav da go gledam filmot samo za u 3d ali ne e veke vo 22;30 damn

Два филма 2 недели у пм, дај нека сменат, пак да одам :D
Инаку, поназад прочитав дека 200 денари се плаќа, а 50 денари ти враќаат со враќањето на очилата. Мене не ми вратија 50 денари, а мислам дека и на никој друг ?

Два филма 2 недели у пм, дај нека сменат, пак да одам :D
Инаку, поназад прочитав дека 200 денари се плаќа, а 50 денари ти враќаат со враќањето на очилата. Мене не ми вратија 50 денари, а мислам дека и на никој друг ?
И мене не ми вратија, и првпат слушам за ова.

Моја грешка, грешка сум прочитал поназад.

не сум у ред последните 2-3 дена, не ми замерувајте :D

Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме

Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме
Никаков проблем нема.

Мислам дека имаше друга тема за 3д кина низ Македонија, би требало таму да има некои информации за то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom