RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ако го даваат, секоја чест има рекорд да срушат по гледаност.Има некој сигурно инфо дали ќе го даваат Бетмен во Милениум?
Ако го даваат, секоја чест има рекорд да срушат по гледаност.Има некој сигурно инфо дали ќе го даваат Бетмен во Милениум?
Не знам за тоа баш, јесда е популарен ама во никој случај јас лично не би го гледал во 3D.Ако го даваат, секоја чест има рекорд да срушат по гледаност.
Они тешки нека го донесат, па рекорди после ќе меримеНе знам за тоа баш, јесда е популарен ама во никој случај јас лично не би го гледал во 3D.
Таков филм си има глума, дијалози и слично - а 3D-то е претежно за акција и brainless комични муабети како Avengers. Така да, не верувам дека ќе ги надмине Одмазнициве.
Da fuq?Во саботата за 15 минути закаснив за проекцијата(Ice Age) во 22-30 и не ме пуштија да влезам во сала, од Тетово идам и тој педерот вели неможе!
Инаку бил некој овие денови во Милениум? Ме интересира дали е пријатна температурата.
Инаку тешко на скопјани, изгор е и во 1 часот после полноќ....
za 3D dusa dava... mora sekoj da go gledaИнаку за вие што бевте на Спајдермен:Добар е филмот? Го делите мислењето со членот над мене?