Така објавија на Фејсбук фан пејџот но сега веќе ја нема објавата. А иначе и да почне не ми се верува дека ќе започне во 14 попладне, првит емитувања сигурно ќе бидат навечер.од каде информацијава дека одложен?мене ми рекое утре у 2 почиња продажба.
у 2 почиња утре продажбата на билети,а првото прикажување петок у 6Така објавија на Фејсбук фан пејџот но сега веќе ја нема објавата. А иначе и да почне не ми се верува дека ќе започне во 14 попладне, првит емитувања сигурно ќе бидат навечер.
Одложена е сигурно. Бев денес поручек прашав за карти (пошо рекоа денес треба да се продаваат) и ми рече таа дека е одложена за од вторник натака (не значи дека вторник, туку минимум вторник па натака) ради технички проблеми.од каде информацијава дека одложен?мене ми рекое утре у 2 почиња продажба.
Што технички проблеми?Одложена е сигурно. Бев денес поручек прашав за карти (пошо рекоа денес треба да се продаваат) и ми рече таа дека е одложена за од вторник натака (не значи дека вторник, туку минимум вторник па натака) ради технички проблеми.
Не работам у Милениум, така кажа таа бабата Така и рекле да каже, богзнае шо е проблемот.Што технички проблеми?
Дечко, конверзија е али има разлика меѓу конверзија и конверзија. Овој филм е сниман 2д со посебни технички предиспозиции за пост3д, така да нема да е ко стар ворс шо беше.Мене не ми рекоа дека имале недоразбирање со не знам кого (заборавив), затоа уште немало пуштено карти и не се знае кога ќе почне. Ми даде телефонче жената ќе се јавам утре да видам што одлучиле.
Иначе не очекувам не знам какви си ефекти во 3D, сепак е конверзија во пост продукција а не е сниман од старт со 3D камери. Не знам што приказна барате, во секој случај ќе има акција и ќе се насмееме, типично филмче за у кино да се релаксираш, без тупење мозок.
Па добро многу нормално дека ќе има разлика кога Авенгерс е 2012 а Стар Варс 1998Дечко, конверзија е али има разлика меѓу конверзија и конверзија. Овој филм е сниман 2д со посебни технички предиспозиции за пост3д, така да нема да е ко стар ворс шо беше.
The film was shot entirely using 3D cameras