3D во кино Милениум

Член од
17 август 2011
Мислења
10.256
Поени од реакции
18.205
од каде информацијава дека одложен?мене ми рекое утре у 2 почиња продажба.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Така објавија на Фејсбук фан пејџот но сега веќе ја нема објавата. А иначе и да почне не ми се верува дека ќе започне во 14 попладне, првит емитувања сигурно ќе бидат навечер.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.256
Поени од реакции
18.205
Така објавија на Фејсбук фан пејџот но сега веќе ја нема објавата. А иначе и да почне не ми се верува дека ќе започне во 14 попладне, првит емитувања сигурно ќе бидат навечер.
у 2 почиња утре продажбата на билети,а првото прикажување петок у 6 :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
На ФБ кажаа дека е одложена проекцијата до следната недела ама не се знае ден.
Ај живи били па видели :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Одложена е сигурно. Бев денес поручек прашав за карти (пошо рекоа денес треба да се продаваат) и ми рече таа дека е одложена за од вторник натака (не значи дека вторник, туку минимум вторник па натака) ради технички проблеми.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Одложена е сигурно. Бев денес поручек прашав за карти (пошо рекоа денес треба да се продаваат) и ми рече таа дека е одложена за од вторник натака (не значи дека вторник, туку минимум вторник па натака) ради технички проблеми.
Што технички проблеми?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Мене не ми рекоа дека имале недоразбирање со не знам кого (заборавив), затоа уште немало пуштено карти и не се знае кога ќе почне. Ми даде телефонче жената ќе се јавам утре да видам што одлучиле.

Иначе не очекувам не знам какви си ефекти во 3D, сепак е конверзија во пост продукција а не е сниман од старт со 3D камери. Не знам што приказна барате, во секој случај ќе има акција и ќе се насмееме, типично филмче за у кино да се релаксираш, без тупење мозок. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Битно се испуваа :) Ај ќе почекаме уште недела дена ама да не испадне месец дена ова. Иначе се слагам со Тегла, блокбастер е, фала богу дека не треба да се има високи очекувања од старт :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мене не ми рекоа дека имале недоразбирање со не знам кого (заборавив), затоа уште немало пуштено карти и не се знае кога ќе почне. Ми даде телефонче жената ќе се јавам утре да видам што одлучиле.

Иначе не очекувам не знам какви си ефекти во 3D, сепак е конверзија во пост продукција а не е сниман од старт со 3D камери. Не знам што приказна барате, во секој случај ќе има акција и ќе се насмееме, типично филмче за у кино да се релаксираш, без тупење мозок. :)
Дечко, конверзија е али има разлика меѓу конверзија и конверзија. Овој филм е сниман 2д со посебни технички предиспозиции за пост3д, така да нема да е ко стар ворс шо беше.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Дечко, конверзија е али има разлика меѓу конверзија и конверзија. Овој филм е сниман 2д со посебни технички предиспозиции за пост3д, така да нема да е ко стар ворс шо беше.
Па добро многу нормално дека ќе има разлика кога Авенгерс е 2012 а Стар Варс 1998 :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.522
За Авенџерс не би дал ни денар, Прометеус само да го донесат другиов месец :vozbud:, последна вест за филмов беше дека ќе биде R-rated (y)
The film was shot entirely using 3D cameras

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
колку се влезниците отприлика ???

Tegla

Interista