Доаѓа Нинџа - Ninja Warrior

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Моментално ја даваат емисијава на сител.
Емисијата е грда, луѓе минат стази незнам таму кинези глупости. Ама коментаторот е моментот :)
незнам кој е коментаторов, Томче се вика, ама добро коментира
http://sitel.com.mk/tv/emisii/doagja-nindza
Еве нешто шо запамтив:
Иначе бел сум оти не излегувам на сонце не се плашете не сум поларна мечка

ја гледав на фокс ми се чини,интересни ми се мене особено некое јако акнување ко че има :smir:

тој томче не коменнтираше за кечери на А2?
дечкиот со жака беше топ ама вака сам некако не ми штима:toe:

Томче сеа е на сител и коментира Нинџа, и продолжува во истиот стил, со таа разлика што тука има интересни препреки, а не само грди амери што се „тепаат“ меѓу себе. Соодветни и поинтересни коментари дава.

супер е дечкото шоуто само заради него го гледам, милион интересни коментари и не запира ни воздух да земе.
-еве сеа ги поздравува мајка му татко му и неговите родители.:pos2:

Интересна е емисијата ама и коментаторот е закон. Најјако е кога ги интервјуираат и тој ѓоа преведува. Овој е братучед со Брусли, мајка му и мајка му од Брусли под исто сонце ги сушат гаќите.

Или кога ќе каже се пушти на мрежата како теленце на росна ливада:pos2::pos2:

Добра емисија и закон коментатор морам да го пофалам :):)

еј јако е ова... на Euro-sport се сеќавам даваа вакво нешто али тоа се викаше vikings....

има и поштеки стази сум гледал на фокс
али најако е овој томче како ги коментира

еј јако е ова... на Euro-sport се сеќавам даваа вакво нешто али тоа се викаше vikings....

Да да имаше и тоа, а имаше уште едно многу одамна тоа Самурај се викаше. Тамо скоро сите беа спремни такмичари

Томче е легенда :) Креативно копиле :)

Јас би им дал гас маска,и Сарин,ако минут не ја стави гас-маската-толку е има ефекти....

Зошто го укинаа предметод одбрана ми заштита...зоштоо:vozbud::pos2::tapp:

има и поштеки стази сум гледал на фокс
п0с.врајт-потешки.

Колку чини еден жетон:vozbud:

Овој на канал 4 шо почна со Емил?

Да, тој Томче.
Инаку шоуто е одлично, интересно, возбудливо, коментаторот Томче е исто така преинтересен за слушање, ми се допаѓаат коментарите.
Дали има други стази?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom