Доаѓа Нинџа - Ninja Warrior

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Да, тој Томче.
Инаку шоуто е одлично, интересно, возбудливо, коментаторот Томче е исто така преинтересен за слушање, ми се допаѓаат коментарите.
Дали има други стази?

Има мислам дека се 4. ЗА 3 знам дека има али за 4 не сум баш најсигурен

Сум го гледал на Fox, интересно шоу е. Инаку коментаторот е скрос, треси глупости на кило. :tv:

Сум го гледал на Fox, интересно шоу е. Инаку коментаторот е скрос, треси глупости на кило. :tv:

И јас исто цело лето ги гледав и плус поквалитетна беше сликата и беа двајца коментатори кои се смеаа како луди на некој фрик таму но добро си ја работеа работата а вој на сител не сум го слушала. :)

Емисијава е многу јака. Секако дека Томче и додава посебен шмек со многу јакото коментирање ама и да не беше тој повеќе ќе ја гледав таа емисија него големиот брат. Како не можеше во две телевизии да го има пошто и на кечери многу јако коментираше.

Томче-рулз! Пред некој ден се смеев од него на емисијава :pos2:

Леле емисијава е закон...ја гледам кога ќе можам.А дополнителен шмек и дава Томче со неговите коментари...леле сум се газел пред некој ден од смеа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Интересна емисија, штета што коментаторот е кретен.
Имаше на МТВ пред многу години нешто слично*, „Водени лудории“ ..

*наместо воден парк, се натпреваруваа во леген, ама принципот е ист.

Интересна емисија, штета што коментаторот е кретен.
Имаше на МТВ пред многу години нешто слично*, „Водени лудории“ ..

*наместо воден парк, се натпреваруваа во леген, ама принципот е ист.
Томче бе:)
Остај го така решил да си живее со глупирање ама гледам му успева

Рибарот Климе вика сношти :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ама Климе за малце не успеа.

Мене па досаден ми е водителов треба да стаат некој што се разбира од спортов а не овој само да тресе нешто:nenene:

Па што очекувата од Томче:pos2:
Така си зима овој пари со глупости

Пред некој ден го начекав ова на ТВ!Не е лошо а и Томче ми е баш интересен:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom