Што е за вас предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување
Трето, и јас спаѓам во процентите, но разликата е што мене таа фама околу трчањето по девојка не ме држи долго туку ме иритира зашо не ми се свиѓа тој животински принцип. Како што рече Суси, предизвик постои во други нешта, кога се работи за луѓе, постои само дружба и убаво поминато време, не е тоа место за натпревар.

Четврто, едини предизвик околу девојките, кој морам да го вежбам... е како да ги соблечам нејзините гаќички со заби...practice makes perfect. :helou:
Да,да ти си од оние што ја пленат девојката и ја оставаат таа да трчи...
А ова ти е голем предизвик(божем е тежок)...

Мој предизвик е секогаш да будам љубов и нежност во него...
секогаш да ме гали,како првиот пат...

Предизвик за мене - да фатам/смувам женска што ретко кој може , било да е многу убава или да немала многу дечковци до сеа.
Да направам привлечност, да ме засака. Тоа е :)

да ме засака, и без мене да не може ни миг...ама некогаш сосила не бива...

Да се остане прибран и што помалце заразен од беснилото на времињава кои следат.

За еден другар беше предизвик да ждрига прди и моча во исто време,мислам дека не му е поќе.Погодете оти ?

Да шмекнам и да имам секс со згодна лезбејка. Уште тоа ми остана од предизвиците.

Постојано пред мене си поставувам предизвици без разлика дали се на љубовен, професионален или не знам си уште каков план.Моментално имам еден кој се надевам во скоро време дека ке го реализирам:kesa::pipi:

Да шмекнам и да имам секс со згодна лезбејка. Уште тоа ми остана од предизвиците.

Ако го оствариш тоа страв ми е да помислам што ќе ти е следниот предизвик :pos2:

Во тркалезна соба да најдам ќоше :).
Да не заебам искрено тоа.

Предизвик за мене - да фатам/смувам женска што ретко кој може , било да е многу убава или да немала многу дечковци до сеа.
Да направам привлечност, да ме засака. Тоа е :)

Да бидеш сакан од невина девојка, прв да и ја откриеш чудната тајна на љубовта,секако ,тоа е голема среќа,но е и најпроста работа на светот.Да се освои срце ненавикнато на напади е исто што и да се влезе во отворен град без посада.Воспитанието,чуството на должност и семејството се доста силни стражи, но нема стража толку внимателна која не би била измамена од една шеснаесет годишна девојка кога,низ гласот на човекот кој го сака,природата и ги дава првите љубовни поуки кои се толку побујни колку што изгледаат поневини.
Колку девојката повеќе верува во доброто,толку полесно се оддава,ако не на љубовникот, барем на љубовта,зашто, бидејки не е недоверлива,таа е без сила и да се добие нејзината љубов е победа која може да ја постигне секој човек од дваесетина години кога ќе посака.

Нормална девојка е предизвик. Девојка која горе долу е компатибилна со мене и моите интереси.
За тоа вреди да се бориш.
Останатиот пичкин шљам.. да се издупи еднаш двапати и да не се курца мислејќи дека недостапноста и играчките се интересни.
Она кое треба девојките да го знаат е дека машкото сака пичка за дупење. Има многу, многу девојки слични на нив, а кои се дупат без затегање.
Знаеме дека пичката ви е највредното нешто и дека ја користите за манипулација.
Но, пораснете, не сте вие со единствената.

Нормална девојка е предизвик. Девојка која горе долу е компатибилна со мене и моите интереси.
За тоа вреди да се бориш.
Останатиот пичкин шљам.. да се издупи еднаш двапати и да не се курца мислејќи дека недостапноста и играчките се интересни.
Она кое треба девојките да го знаат е дека машкото сака пичка за дупење. Има многу, многу девојки слични на нив, а кои се дупат без затегање.
Знаеме дека пичката ви е највредното нешто и дека ја користите за манипулација.
Но, пораснете, не сте вие со единствената.
Еиии сега кажа се!
Ако ти тоа го сметаш за највредно кај девојка тогаш во тебе е проблемот а не во девојката.Не може да те манипулира некој со нешто што тебе не ти значи, т.е. не може да те манипулира некој ако не му дозволиш.
Подло и ниско е некој да се обиде да го прави тоа...точно,ама сепак нема да успее ако тебе не ти е важен погореспоменатиот објект или да речам најважен....

Еиии сега кажа се!
Ако ти тоа го сметаш за највредно кај девојка тогаш во тебе е проблемот а не во девојката.Не може да те манипулира некој со нешто што тебе не ти значи, т.е. не може да те манипулира некој ако не му дозволиш.
Подло и ниско е некој да се обиде да го прави тоа...точно,ама сепак нема да успее ако тебе не ти е важен погореспоменатиот објект или да речам најважен....

Не се дткај, пичката, курот, сексот, се најважните нешта во некоја врска.
Што мислиш ти кога те мерка некој во диско или надвор, си мисли кој карактер си.
Си го знаете вие тоа жените и затоа се обидувате да испазарите најповолна цена за она кое го нудите.
Не нудите многу..пичка и муабет.
..второво и не е толку важно.
Едвај чека секое машко да помине муабетот и да се оствари целта на маткањето со тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom