Што е за вас предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека погрешно ќе те насочат, ќе ти помине животот инсистирајќи да си „авторитетна“.
Во никој случај.
Мене ме заинтересира што подразбираат машките под предизвик затоа што во последно време прочитав неколку мислења каде се потенцира тој збор.Моето однесување воопшто не зависи од тоа што ќе мисли некој за мене без разлика од кој пол е.

Генерално, за мажите не се интересни девојки кои ќе бидат освоени веднаш и однесени во кревет. Само при тоа, не ми е јасно зошто мажите после кукаат дека девојките биле недостижни, се правеле “пи*ки“ со кренати носеви и не знам што. :toe:

За мене предизвик девојка не постои. Машко женските односи не ги гледам како натпревар туку како взаемно задоволство, и девојки кои сметаат дека треба да се борам за нив и да изигруваат трофеј ги сметам за малоумни и одвратни.

Апсолутно како од моја уста кажано. Предизвик ми е да победам кога играм Ризико ама тоа е игра. Овде правиме муабет за луѓе. А оние што сакаат маратон нека трчаат, јас нит имам кондиција, нити сакам а немам Богами ни живци за тоа. Само после да не завршат како момциве

Апсолутно како од моја уста кажано. Предизвик ми е да победам кога играм Ризико ама тоа е игра. Овде правиме муабет за луѓе. А оние што сакаат маратон нека трчаат, јас нит имам кондиција, нити сакам а немам Богами ни живци за тоа. Само после да не завршат како момциве

Па добро темава не е дали сте согласни да трчкате по некоја умислена принцеза или Алиса од земјата на чудата....
Што доживуваш како предизвик во девојка???
Или сеедно ти е каква е битно да не се мачиш многу?

Најкраток одговор, да ја соблекувам со поглед истовремено слушајќи ја што ми збори од што стварно ме заинтересирала. Е со таква да завршам би ми било "предизвик", ама не по секоја цена (види видео клип погоре). Мојт вака?

Па добро темава не е дали сте согласни да трчкате по некоја умислена принцеза или Алиса од земјата на чудата....
Што доживуваш како предизвик во девојка???
Или сеедно ти е каква е битно да не се мачиш многу?

Прво, не се обидувај тука некоја вистина да истераш зашто докажано е дека форумџиите никогаш не ја пишуваат реалноста, туку пишуваат како сакаат да ја гледаат реалноста.

Второ, (мислам дека) чиста вистина е дека мажите сакаат девојка која ќе им покаже дека не е заинтересирана за нив откако тие ќе покажат дека сакаат да ја имаат. Генерализирам, но голем процент (преку 90%) од мажите се такви, дури и оние кои ќе тврдат токму спротивно бидејќи најчесто не се ни свесни за тоа. Значи за машкиот род, предизвик е секоја девојка која ќе бега, ние сме како најадени мачори. Додека глуфчето стои во место, и ние стоиме, чим тргне да бега, трчаме да го уловиме. Наречи го чист животински инстинкт, но така е.

Трето, и јас спаѓам во процентите, но разликата е што мене таа фама околу трчањето по девојка не ме држи долго туку ме иритира зашо не ми се свиѓа тој животински принцип. Како што рече Суси, предизвик постои во други нешта, кога се работи за луѓе, постои само дружба и убаво поминато време, не е тоа место за натпревар.

Четврто, едини предизвик околу девојките, кој морам да го вежбам... е како да ги соблечам нејзините гаќички со заби... practice makes perfect. :helou:

Четврто, едини предизвик околу девојките, кој морам да го вежбам... е како да ги соблечам нејзините гаќички со заби... practice makes perfect. :helou:

користи го и јазикот додека го правиш тоа, ќе ти помогне... во секоја смисла.....:wink:

П.С. МОжеби тебе, ама мене стварно не ме интересираат тие што бегаат, туку повеќе тие што се easygoing (не значи лесни, туку со тие со кои е лесно да комуницираш). ако бега, значи глуми, таква ќе биде стално... таквите не само што не ме интересираат, туку ги сметам и за досадни, вештачки и ги избегавам...

Прво, не се обидувај тука некоја вистина да истераш зашто докажано е дека форумџиите никогаш не ја пишуваат реалноста, туку пишуваат како сакаат да ја гледаат реалноста.

Второ, (мислам дека) чиста вистина е дека мажите сакаат девојка која ќе им покаже дека не е заинтересирана за нив откако тие ќе покажат дека сакаат да ја имаат. Генерализирам, но голем процент (преку 90%) од мажите се такви, дури и оние кои ќе тврдат токму спротивно бидејќи најчесто не се ни свесни за тоа. Значи за машкиот род, предизвик е секоја девојка која ќе бега, ние сме како најадени мачори. Додека глуфчето стои во место, и ние стоиме, чим тргне да бега, трчаме да го уловиме. Наречи го чист животински инстинкт, но така е.

Трето, и јас спаѓам во процентите, но разликата е што мене таа фама околу трчањето по девојка не ме држи долго туку ме иритира зашо не ми се свиѓа тој животински принцип. Како што рече Суси, предизвик постои во други нешта, кога се работи за луѓе, постои само дружба и убаво поминато време, не е тоа место за натпревар.

Виктор, всушност предизвиците се исти кај двата „спола“. Предизвик како збор би изгубил од својата есенција ако нешто се добива лесно...
Ретко кој признава дека се „залетува“ по нешто што изгледа недостижно, ама тоа е факт.

Премногу индивидуална работа за да се бара некаква дефиниција...

За жал и од женска страна е така.. Но прашањето е само за машки така да продолжете да дискутирате и занемарете го овој пост:pipi:

За првото:
Можеби си во право за тоа но има исклучоци, па јас ете изгледа сметам на нив.
За второто:
Нели е тоа заморно?Мене искрено би ми било многу заморно да си играм брканиџок така.Сега нормално работите треба да имаат некаков тек (а не вчера се видовме,денес у постела заедно),си има се фази на развој ама тоа те сакам-не те сакам ...:nesvest:
За третото:
Предизвик постои во се...во зависност кој како ги гледа работите.
За четвртото:
ноу комент :)

Кога ќе ми речат пиши на топик: ТЕ САКАМ(L):nenene:

Девојка која знае како да исплива од живиот песок на монотонијата...
Девојка која се смее на Монти Пајтон...
Девојка која мрази народњаци (ама искрено да ги мрази)...

Кога ќе ми речат пиши на топик: ТЕ САКАМ(L):nenene:

Мали ти пак си ја згрешил темата.Иди види што е предизвик,па врати се да тролуваш по темиве.

он
Не мора да е само за машките предизвик,може и жени да одговараат.Еве за мене предизвик низ годиниве е да го зачувам човекот кој го сакам.Можеби најтежок предизвик до сега,полесно е да го добиеш некој одколку да го задржиш.

Предизвик ми е да бидам платонски швалер

Има некоја расположена да ја изневери платонската љубов? Која платонска афера би било тоа човече

Предизвик? Да се воздржам од измачување на нејзиното папченце :pipi:, ушињата, играње со шишките... :wub:

А онака, вистинскиот предизвик, сеуште не дошол... Факултетот, и тие стотина километри кои ќе не делат. Да ја задржам нејзината љубов во текот, а и после тој период. Тоа би бил вистинскиот предизвик.

From my part, I promise, I will hold on. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom