Blackout
An emotional retard
- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 451
А што нудите вие машките?Колку што можам да видам ти баш и не нудиш многу.Не можам да тврдам кој како размислува но се надевам дека не мислат сите како тебе,бар од она што сум го видела до сега се докажало спротивното.Не се дткај, пичката, курот, сексот, се најважните нешта во некоја врска.
Што мислиш ти кога те мерка некој во диско или надвор, си мисли кој карактер си.
Си го знаете вие тоа жените и затоа се обидувате да испазарите најповолна цена за она кое го нудите.
Не нудите многу..пичка и муабет.
..второво и не е толку важно.
Едвај чека секое машко да помине муабетот и да се оствари целта на маткањето со тебе.
Хммм....муабет-неважно?!?!
Па сега кога ќе размислам колку време од животот ќе помина со некој во муабет а колку во секс ќе размислам кое ми е поважно.
Не оспорувам дека сексот секако е важен дел од врската,се мисли на сериозна врска, но не е и најважен.Сакаш да кажеш дека би бил со некоја која не знае 2 реченици да сврзе ама добра е во кревет?!?!
Не сум машко па не можам да зборувам какви цели имаат, т.е. имате но убедена сум дека не им е на сите цел да не одвлечкаат во кревет и муабетот го сметаат за маткање.