Што е за вас предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување
Не се дткај, пичката, курот, сексот, се најважните нешта во некоја врска.
Што мислиш ти кога те мерка некој во диско или надвор, си мисли кој карактер си.
Си го знаете вие тоа жените и затоа се обидувате да испазарите најповолна цена за она кое го нудите.
Не нудите многу..пичка и муабет.
..второво и не е толку важно.
Едвај чека секое машко да помине муабетот и да се оствари целта на маткањето со тебе.
А што нудите вие машките?Колку што можам да видам ти баш и не нудиш многу.Не можам да тврдам кој како размислува но се надевам дека не мислат сите како тебе,бар од она што сум го видела до сега се докажало спротивното.
Хммм....муабет-неважно?!?!
Па сега кога ќе размислам колку време од животот ќе помина со некој во муабет а колку во секс ќе размислам кое ми е поважно.
Не оспорувам дека сексот секако е важен дел од врската,се мисли на сериозна врска, но не е и најважен.Сакаш да кажеш дека би бил со некоја која не знае 2 реченици да сврзе ама добра е во кревет?!?!
Не сум машко па не можам да зборувам какви цели имаат, т.е. имате но убедена сум дека не им е на сите цел да не одвлечкаат во кревет и муабетот го сметаат за маткање.

...
Не сум машко па не можам да зборувам какви цели имаат, т.е. имате но убедена сум дека не им е на сите цел да не одвлечкаат во кревет и муабетот го сметаат за маткање.

Ако сака машко асолен муабет ќе си го направи со другари.
Со женско се малтретира само за да ја легне.
Жените се крајно неинтересни од било кој друг аспект.
Ај кажи ми..зошто машките не муабетат со грди девојки?
Сигурно си приметила. Или и да зборат се е тоа од љубезност, да стигнат до нивната згодна другарка.

Ако сака машко асолен муабет ќе си го направи со другари.
Со женско се малтретира само за да ја легне.
Жените се крајно неинтересни од било кој друг аспект.
Ај кажи ми..зошто машки не муабетат со грди девојки?
Се малтретира???
Тоа треба да значи дека ниедна девојка нема нешто попаметно да каже од другарите на машкото?
Па логично би било да се интересни сите луѓе (и машки и женски) кои имаат да покажат нешто што би ни било од интерес (и во тоа не се подразбира само полов орган)
А не знам од каде ти е последниот податок ама јас познавам машки што разговараат со девојки кои имаат нешто да кажат,нешто што вреди да се чуе,па без разлика на нивниот изглед....
И значи грдиве девојки се осудени на молк а?

Се малтретира???
Тоа треба да значи дека ниедна девојка нема нешто попаметно да каже од другарите на машкото?
Па логично би било да се интересни сите луѓе (и машки и женски) кои имаат да покажат нешто што би ни било од интерес (и во тоа не се подразбира само полов орган)
А не знам од каде ти е последниот податок ама јас познавам машки што разговараат со девојки кои имаат нешто да кажат,нешто што вреди да се чуе,па без разлика на нивниот изглед....
И значи грдиве девојки се осудени на молк а?

Не бе и девојките имаат што да кажат, но едноставно истото не не интересира.
Грдите девојки ќе си земат за маж некој ропак спрам нив.
Или ако се потстегнат може и подобро..ќутенката реденката.
Оди во јсп автобус и види ги сите оние тетки кои се бутаат со црвени образи и зелки во чанта..
и нив некој ги ебе.

Оди во јсп автобус и види ги сите оние тетки кои се бутаат со црвени образи и зелки во чанта..
и нив некој ги ебе.
Па доколку тие тетки имаат деца значи ако не тогаш,некогаш некој имал односи со нив.
А тоа да не те интересира што има девојка да каже само затоа што е девојка е веќе шовинизам.

Па доколку тие тетки имаат деца значи ако не тогаш,некогаш некој имал односи со нив.
А тоа да не те интересира што има девојка да каже само затоа што е девојка е веќе шовинизам.

Шовинизам е само друг збор за машката супериорност врз индолентните женски суштества.
Да бевте со некој капацитет за восприемање на муабет ќе ве таксавме за да ве земеме за жена.
Тоа е врвот на женското постоење, некој маж да ја признае за равноправна партнерка во бракот.
Не знам што ти зборувале или како те научиле, но во духов на темава, најголем предизвик за девојка е да се претстави способна да биде одбрана за жена на некого.
Со ова, се извинувам за неколкуте коментари погоре кои некој може да ги разбере како офф топик, но истите деривираа до овој заклучок.
Предизвик е машко да си најде саглам женка со која ќе си го помине животот, уште поголем е предизвик жена да си најде таман машко, покрај целава багра која вирее без престан.

Шовинизам е само друг збор за машката супериорност врз индолентните женски суштества.
Да бевте со некој капацитет за восприемање на муабет ќе ве таксавме за да ве земеме за жена.
Тоа е врвот на женското постоење, некој маж да ја признае за равноправна партнерка во бракот.

Не знам што ти зборувале или како те научиле, но во духов на темава, најголем предизвик за девојка е да се претстави способна да биде одбрана за жена на некого.
Со ова, се извинувам за неколкуте коментари погоре кои некој може да ги разбере како офф топик, но истите деривираа до овој заклучок.
Предизвик е машко да си најде саглам женка со која ќе си го помине животот, уште поголем е предизвик жена да си најде таман машко, покрај целава багра која вирее без престан.
Хехехехехе....јас не се осудувам да зборувам за тоа што е врвот на машкото постоење и баш за тоа ја отворив темава за да видам размислување од некој покомпетентен т.е. од некој кој е машко.Па не верувам дека ти си доволно компетентен да зборуваш кој е врвот на женското постоење,најповеќе затоа што секој си има своја цел и своја филозофија за врвот на сопственото постоење.И шовинизам е друг збор за машката ограниченост и простотилак.
За секого е предизвик да си најде совршен партнер,нормално,а темава е да се објасни во што се гледа предизвикот,што е поточно тој предизвик.....

и нив некој ги ебе
.
:pos: леле не ми се верува а што мислиш жена ти кога ќе наполни 50 години ќе биде поубава од тие тетките со зелките у автобус, а тие проќелавените, ко спурен портокал чичковци шо се возат у јсп што мислиш ти поарен ќе бидеш од нив кога ќе остареш.

Хехехехехе....јас не се осудувам да зборувам за тоа што е врвот на машкото постоење и баш за тоа ја отворив темава за да видам размислување од некој покомпетентен т.е. од некој кој е машко.Па не верувам дека ти си доволно компетентен да зборуваш кој е врвот на женското постоење,најповеќе затоа што секој си има своја цел и своја филозофија за врвот на сопственото постоење.И шовинизам е друг збор за машката ограниченост и простотилак.
За секого е предизвик да си најде совршен партнер,нормално,а темава е да се објасни во што се гледа предизвикот,што е поточно тој предизвик.....
На муабетот со дотичниот да се надоврзам... инаку ти ми се допаѓа како размислуваш...
За да имаш почит кон жената треба да имаш почит кон себе си, тој смета дека најдоброто што може да произлезе од него е само да одвлечка некоја во кревет, некоја што е добра во кревет и врз таа основа тој бара слична на него, што ги има истите интереси како него. Ако тој е способен за кавалитетен и интелегентен муабет сигурно дека ке бара девојка која ке му одговори на неговите предиспозиции и барања во овој случај кога девојките се гледани само како објект за задоволување на некоја хедонистичка потреба се повторува истата работа и тој да биде гледан така како објект и ништо повеке... А тука ретко може да се развие љубов зошто таа значи разбирање на партнерот, разменување на искуства и идеи сето тоа заедно ја прави привлечноста кон другиот како уште една важна компонента на љубовта. Сексот е потреба сам по себе но кога е концепиран преку љубовта тогаш е дел од неа, од нешто навистина значајно и важно.

Така се согласувам со Гца Љубов,
Никола ако веќе ти е само за ебење земи поарно издркај го или купи си некое помагало од Валијант одколку да се мачиш да бараш пичка, па да те нервира со нејзините глупи муабети и кокошкин памет според тебе, што си ја мачиш душата тоа барем е лесно,
сексот без љубов е како манџа без сол нема вкус нема ништо, само цревата да ти ги наполни и толку.

Така се согласувам со Гца Љубов,
Никола ако веќе ти е само за ебење земи поарно издркај го или купи си некое помагало од Валијант одколку да се мачиш да бараш пичка, па да те нервира со нејзините глупи муабети и кокошкин памет според тебе, што си ја мачиш душата тоа барем е лесно,
сексот без љубов е како манџа без сол нема вкус нема ништо, само цревата да ти ги наполни и толку.

Без врска збориш, ко впрочем и секое женско соочено со оваа дилема.
Едно е дека не сакаме многу многу муабети со женско, друго е дека пиче си е пиче и за него одиме до екстреми, кои можат да забегаат и до слушање на она кое имате да го кажете.

Го бараме муабетот и карактерот, се разбира, проблемот е што ретко која може да го додаде истото во репертоарот на сопствени квалитетити.
Особено што тоа кое вие го сметате за квалитет и ние се сосема различни поими.
Правите чкарт муабети, можеби вие истите ги сметате за предизвик, нас ни се рутина, да продолжиме со додворувања, глупи реплицирања, се то бидејќи знаеме дека за наградата вреди.
Ебењето на нова женска е подвиг и стимул за продолжување со нови предизвици.
Жените глупи, глупи, ама секоја си има некој систем кој треба да биде пробиен.
Не секогаш е едноставно, баш поради погрешното разбирање од нејзина страна дека таа е нешто посебно.
Интересно е како денес се имаат сите напумпано со некоја лажна самодоверба дека се уникатни и дека како нив нема друга. Факт е дека сте само уште една пичка и дека секогаш ќе има некоја со подобри цицки која подобро меша од вас.
Немојте аман во списокот на вредности да си го поставувате карактерот. Да, тој е важен но многу понатаму во интеракцијата со машкото.
На секое машко прво му се ебе, после му се јаде, на крај ако не му се приспие му се муабети, не обратно.

Без врска збориш, ко впрочем и секое женско соочено со оваа дилема.
Едно е дека не сакаме многу многу муабети со женско, друго е дека пиче си е пиче и за него одиме до екстреми, кои можат да забегаат и до слушање на она кое имате да го кажете.

Го бараме муабетот и карактерот, се разбира, проблемот е што ретко која може да го додаде истото во репертоарот на сопствени квалитетити.
Особено што тоа кое вие го сметате за квалитет и ние се сосема различни поими.
Правите чкарт муабети, можеби вие истите ги сметате за предизвик, нас ни се рутина, да продолжиме со додворувања, глупи реплицирања, се то бидејќи знаеме дека за наградата вреди.
Ебењето на нова женска е подвиг и стимул за продолжување со нови предизвици.
Не секогаш е едноставно, баш поради погрешното разбирање од нејзина страна дека таа е нешто посебно.
Интересно е како денес се имаат сите напумпано со некоја лажна самодоверба дека се уникатни и дека како нив нема друга. Факт е дека сте само уште една пичка и дека секогаш ќе има некоја со подобри цицки која подобро меша од вас.
Немојте аман во списокот на вредности да си го поставувате карактерот. Да, тој е важен но многу понатаму во интеракцијата со машкото.
На секое машко прво му се ебе, после му се јаде, на крај ако не му се приспие му се муабети, не обратно.
Значи од квалитети кај женскои ти на прво место ставаш да е добра во кревет,па да знае да готви и на крај да да има некое скромно IQ колку да знае да се изрази и да има по некоја идеја некогаш......
Епа не е проблемот до женските,брат, до тебе е !
Па и ти сами кажуваш дека сме уникатни а 2 реда подоле се побиваш.
И тоа е дел од уникатноста на женското само што ти си стасал до таму и другите работи најверојатно не ни сакаш да ги видиш затоа што толку ти е дометот.
Не знам со кој и каков муабет ти си правел ама да најдеш соговорник кој ќе те разбере и ќе биде на, па и над твое наиво во дискусија е предизвик за некои луѓе(за тебе очигледно не)!
И за тебе е забегување да слушаш што има да каже некој од шенскиот пол?!?!?!
И што е толку поразлично тоа што ќе го каже женското од тоа ќе го каже машкото?!?!
А и што е наградата што ја добиваш кога слушаш што имаат да ти кажат другарите?!?! Или нивната способност за муабет го надминува чкартот па со нив е задоволство до се разговара?!?!?!

1)Значи од квалитети кај женскои ти на прво место ставаш да е добра во кревет,па да знае да готви и на крај да да има некое скромно IQ колку да знае да се изрази и да има по некоја идеја некогаш......
Епа не е проблемот до женските,брат, до тебе е !
Па и ти сами кажуваш дека сме уникатни а 2 реда подоле се побиваш.

2)И тоа е дел од уникатноста на женското само што ти си стасал до таму и другите работи најверојатно не ни сакаш да ги видиш затоа што толку ти е дометот.

3)Не знам со кој и каков муабет ти си правел ама да најдеш соговорник кој ќе те разбере и ќе биде на, па и над твое наиво во дискусија е предизвик за некои луѓе(за тебе очигледно не)!

4)И за тебе е забегување да слушаш што има да каже некој од шенскиот пол?!?!?!
И што е толку поразлично тоа што ќе го каже женското од тоа ќе го каже машкото?!?!

5)А и што е наградата што ја добиваш кога слушаш што имаат да ти кажат другарите?!?! Или нивната способност за муабет го надминува чкартот па со нив е задоволство до се разговара?!?!?!
1) Така е, верувај во ова сите машки потсвесно копнеат и посакуваат, нема боља женска од оваа шо ја опиша. :icon_lol::icon_lol:

2) Сакаш да кажеш тебе ти е поинтересно како слушаш некој палимерко како ти паламуди за тоа колку е навистина посебен, колку пари има, што кола има и колку женски свртел до сега??? А тоа го прави само за да те инпресионира колку е посебен, ко џоа нема како него нигде на светот, а цела физиономија е да ти се пикне у гаќичките. (лицемерие до урнебес) Ако го надоварзам глумењето на женската наивност, демек ти мора да се помачиш т.е. да заплачеш малце за да ти дааам, едноставно тоа е потреба и на машките и женските незнам што се комплицира работата со муабети и карактери, свашта!

3) Глеј не би било лошо да се најде добар соговорник кој ќе те разбере, али тоа е ирелевантно во споредба со сексот, да е добра у кревет е од есенцијално значење.:icon_lol::icon_lol:

4) Абе нее забегување, али е непотребно сфаќаш. А разликата е у тоа што кога разговараш со другар навистина слушаш шо има да ти каже и не го ѕвериш у цицки.

5) Абе коа разговараш со другар си сигурен дека нема да те напиња со муабети од типот: дебела сум нели? Треба да ослабам?, дали си заљубен во мене и колку?? (WTF?!?!?!), или така од немајкаде ќе почне да ти се дере!!!! А Зашо тоа, само поради тоа што и дошол периодот и фрустрирана е. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

1) Така е, верувај во ова сите машки потсвесно копнеат и посакуваат, нема боља женска од оваа шо ја опиша. :icon_lol::icon_lol:

2) Сакаш да кажеш тебе ти е поинтересно како слушаш некој палимерко како ти паламуди за тоа колку е навистина посебен, колку пари има, што кола има и колку женски свртел до сега??? А тоа го прави само за да те инпресионира колку е посебен, ко џоа нема како него нигде на светот, а цела физиономија е да ти се пикне у гаќичките. (лицемерие до урнебес) Ако го надоварзам глумењето на женската наивност, демек ти мора да се помачиш т.е. да заплачеш малце за да ти дааам, едноставно тоа е потреба и на машките и женските незнам што се комплицира работата со муабети и карактери, безвеза.

3) Глеј не би било лошо да се најде добар соговорник кој ќе те разбере, али тоа е ирелевантно во споредба со сексот, да е добра у кревет е од есенцијално значење.:icon_lol::icon_lol:

4) Абе нее забегување, али е непотребно сфаќаш. А разликата е у тоа што кога разговараш со другар навистина слушаш шо има да ти каже и не го ѕвериш у цицки.

5) Абе коа разговараш со другар си сигурен дека нема да те напиња со муабети од типот: дебела сум нели? Треба да ослабам?, дали си заљубен во мене и колку?? (WTF?!?!?!), или така од немајкаде ќе почне да ти се дере!!!! А Зашо тоа, само поради тоа што и дошол периодот и фрустрирана е. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Јас воопшто не сакам некој да ми зборува за тоа колку е посебен,во тој случај одма го сваќам нивото на неговата посебност...
А и посебноста воопшто не се гледа во колата парите и бројот на женски, ни најмалку.Напротив мене попосебно ми е кога некој не се смета себеси за нешто посебно.Значи реален човек што не се обидува да се претстави себеси како којзне што иако вреди повеќе од колку што кажува.Во тоа има повеќе вредност отколку во 3 часа муабети за нечија кола,стан, репертоар и тн.Не мора разговорот да биде лицемерност а и најверојатно до мене е проблемот што не можам да сватам дека на сите машки сексот им е крајната цел и дека доколку знаат дека нема да ја постигнат не би се завртеле околу девојката.
А за муабетот ти сметаш дека кај девојките тоа се сведува на дебела сум или колку ме сакаш?!?!?
Па или ти си разговарал со погрешни девојки (не одрекувам дека има такви на кои тоа им е секој втор збор) или само тоа си го издвоил од се што пред тоа се разговарало.Па и за расположението не ти е нешто најдобар аргументов.Истото се случува и кај машките само кај нив е понепредвидливо.Менувате и вие расположение кога ќе ви изгуби вашиот тим у фудбал или за слични ситуации да не речам ситници...

Во последно време на форумов прочитав еден куп вакви и слични мислења (да не ги барам сега сите)

и ме интересира: Што вие машките подразбирате под предизвик кај една девојка?
Да не може лесно да се дојде до неа? Или?
Ај да видиме ова од ваша гледна точка.......
Прво,многу се нервирам некој воведниот пост не го чита внимателно, туку само површински.
Значи, примерот на Блекаут беше во стилот: Јас оваа нема шанса да ја Е**м оти не ми е предизвик. Значи да ја Е**М.
Е сега, читајќи ве имам чуство дека овде сите сте ДонЖуановци, и дека можите да ги имате сите, па преку кур ви е дојдено од лесни женски, и сакате демек да се мачите,ама никако то да се случи, сите одма се даваат :toe: Јас сигурен сум дека на 95% од вас, ако некоја ви речи.потенцирам ВИ РЕЧИ таа, не вие незе, да имате секс, уште недокажано ке ги турните гаќите. И не мислам на некоја Џесика Алба тип, туку на некое просечно девојче. Не можи никој да ме убеди, дека доколку, во случај некој да запознај некоја девојка вечерва, и му тргни муабетот, на крај си заминуваат заедно, тој си ја пушта раката, таа прифаќа, ќе и речи : - А кој те ебе, ти чим сакаш од прва вечер, лесна женска си, и не си ми предизвик. А ви се молам.
Е сега, доколку стварно има некој ваков, тогаш сигурен сум дека бројот на жени што има легнато се број на една рака, макар што и ќе остани некој прст.
Значи, за мене еве, околу сексот, предизвик ми е во животов да го достигнам бројот 100 :toe:
Е сега, ако сакате да прајме муабет за предизвик околу девојка, што не планирам да бидам само една вечер, тогаш предизвик ми е, кога таа ми дава сигнали, меѓутоа, ја пролонгира работата, за да заклучи самата во што се впушта.Да ме изанализира, да си напрај слика реална за мене, да оди на сигурно...предизвик ми е да и направам таква слика за мене, што би била најблиску до идеалното машко што и е во главата.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom