3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Македонија Ѓорче Петров-Сан Сити 2-1

Поведе прво Сан Сити,потоа следеше пресвртот.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
i bi podmocani e nov lider vo jugozapad so bod prednost pred korabi od debar se nadeam deka i do krajot na sezonata ke ostanime na istoto mesto

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
^ Имате пари даму платите на Би Милк наредно коло?
Можеби, , можеби не, но не сме пички да плаќаме за превари, клубови да испаѓаат па магично на неколку дена повторно да се вратат во лигата во чист очај да ни одземат бодови и да ни повредат играчи, за на крај пак да се откажат, фатете се раче под раче со Радолишта и трк на геј парада. Нека ви е на чест, дебилизмот кој го покажавте како тим* и како луѓе нема граници.

п.с за тие кои не се упатени, екипата на Радолишта се откажа од 3та лига (за што обвинета** беше екипата на Подмочани т.е дека исплатиле некоја сума на Радолишта за да излезат... причините и логиката за ова обвинување им се само на нив познати, за на крај т.е пред некој ден таман пред "регуларното" коло со Подмочани, Радолишта се враќа во трета лига??? се игра многу остар и насилен меч на теренот во Радолишта но победи Подмочани, по што еве денес гледаме дека Радолишта повторно... магично се откажаа од 3та лига). Па што е ова бре? Автобуска станица??? кој сака влегува, кој сака излегува и тоа по сопствена желба?

И сега... кој на кого плати за Радолишта да се прошета низ лигата како низ селски панаѓур? Ебате мафијата.
_________
* Кораби - Дебар
** Кораби - Дебар

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Брат не си јасен во ова шо го пишуваш,а за ова со пари едно друго не кажувај знајме сите како одат работите кај нас.Ова се случува во 1-ва а не во 3-та лига.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јасен сум ко ден, само можеби ти несвесно се постави така за да ти се испонашам како што го сторив тоа. Факт е дека Кораби игра сосема нечисто... објасни ми како можеше Радолишта да излезе од 3та, па пак да влезе... да изигра меч со нас, па пак да излезе??? Нели е и повеќе од очигледно дека тимот кој го браниш игра нечесно. Не ми држи предавања дека нечесност има секаде :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јасен сум ко ден, само можеби ти несвесно се постави така за да ти се испонашам како што го сторив тоа. Факт е дека Кораби игра сосема нечисто... објасни ми како можеше Радолишта да излезе од 3та, па пак да влезе... да изигра меч со нас, па пак да излезе??? Нели е и повеќе од очигледно дека тимот кој го браниш игра нечесно. Не ми држи предавања дека нечесност има секаде :)
Еј ај не се понашај:) не ти кажувам јас туку ти ми кажуваш играл нечесно едно друго.Сакам да ти кажам дека минатите години други играа нечесно а оваа дојде тој да командува бидејќи ги има парите.КАПИРАШ?цело време целам на тоа дека кој има пари тој иде втора.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
3 МФЛ Север Група А

Лепенец - Македонија Ѓорче Петров 0-2
Бутел - Братство 2-1
Сск Младинец - Волково 6-1
Сан Сити - Славија 1-2

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Еј ај не се понашај:) не ти кажувам јас туку ти ми кажуваш играл нечесно едно друго.Сакам да ти кажам дека минатите години други играа нечесно а оваа дојде тој да командува бидејќи ги има парите.КАПИРАШ?цело време целам на тоа дека кој има пари тој иде втора.
Well така е, впрочем зошто во втора би отишол тим кој не би можел финансиски да се носи со таа лига? Јас урлам за начинот на кој Кораби се обидува да дојде до првото место.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Могила - Подмочани 1:4 уште 3 поени на контото таман, за зацврстување на прва позиција пред паузата.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Подмочани е еснски првак во 3 МФЛ југозапад по вчерашната победа на ф.к. подмочани со 4-2 против гратскиот ривал преспа остана на врвот на табелата каде и ке ја помини зимата

1.Подмочани 28
2.Кораби 27
3.кравари 21
итн .

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Искрено, треба чудо да се случи за Подмочани да не влези. Веќе имаат предност од 1 бод, на нив додадете уште три од гостувањет ноа Кораб во Ресен тоа се 4. Таму кај што можат да победат (за гостувањата зборувам) ќе победат, а таму кај што не, ќе платат и готово. Единствено нешто што не им оди во прилог е тоа што според мене Кораб има повеќе "пријатели" во оваа лига кои (многу веројатно) ќе бидат соодветно наградени за секој откинат бод на Подмочани. Не го знам распоредот на Подмочани но ако веќе имаат изиграно барем еден натпревар против Баир, Кравари или Лешани на гости тогаш веќе се решено.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
a asperger te znam od krusevo si igras desen bek ne e lesno veruvaj dve teski gostuvanja imame ali ke vidime imame uste aduti vo rakavot prespa sekako i uste edna ekipa koi treba da ja zavrsat domasnata zadaca

Kajgana Shop

На врв Bottom