Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Македонија Ѓорче Петров-Сан Сити 2-1
Поведе прво Сан Сити,потоа следеше пресвртот.
Поведе прво Сан Сити,потоа следеше пресвртот.
Можеби, , можеби не, но не сме пички да плаќаме за превари, клубови да испаѓаат па магично на неколку дена повторно да се вратат во лигата во чист очај да ни одземат бодови и да ни повредат играчи, за на крај пак да се откажат, фатете се раче под раче со Радолишта и трк на геј парада. Нека ви е на чест, дебилизмот кој го покажавте како тим* и како луѓе нема граници.^ Имате пари даму платите на Би Милк наредно коло?
Еј ај не се понашај не ти кажувам јас туку ти ми кажуваш играл нечесно едно друго.Сакам да ти кажам дека минатите години други играа нечесно а оваа дојде тој да командува бидејќи ги има парите.КАПИРАШ?цело време целам на тоа дека кој има пари тој иде втора.Јасен сум ко ден, само можеби ти несвесно се постави така за да ти се испонашам како што го сторив тоа. Факт е дека Кораби игра сосема нечисто... објасни ми како можеше Радолишта да излезе од 3та, па пак да влезе... да изигра меч со нас, па пак да излезе??? Нели е и повеќе од очигледно дека тимот кој го браниш игра нечесно. Не ми држи предавања дека нечесност има секаде
e pa nazalost da i ako treba ke ja platime plus tie ne se zainteresirani za 1 mesto i se daleku poslabi od nas ako mozevme a izdrzime vo radolista ke izdrzime i vo mogila^ Имате пари даму платите на Би Милк наредно коло?
Well така е, впрочем зошто во втора би отишол тим кој не би можел финансиски да се носи со таа лига? Јас урлам за начинот на кој Кораби се обидува да дојде до првото место.Еј ај не се понашај не ти кажувам јас туку ти ми кажуваш играл нечесно едно друго.Сакам да ти кажам дека минатите години други играа нечесно а оваа дојде тој да командува бидејќи ги има парите.КАПИРАШ?цело време целам на тоа дека кој има пари тој иде втора.