- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
^ Ако воопшто биде неизвесно првенството до тогаш.Доста бегаме....
--- надополнето ---
--- надополнето ---

Кај нас е во тек јаболкоберотПа ќе си замине ,што сееш тоа и жнееш.Ама од овде ќе одат полно навивачи,за разлика од вас...
:wink: има доста препреки по пат... не верував ни јас во тоа што се и како може да се испречи ама ќе се^ Ако воопшто биде неизвесно првенството до тогаш.Доста бегаме....
--- надополнето ---
![]()
Алооо неможеш секој "навивач" да го нарекуваш ултраС!Боби[Мкд];3826286 напиша:Стварно згаден сум од однесувањето на одредена група ултраши во Македонија, имаше фрлање со камења по судии, пцуење по судиите и противничките играчи и непристојни извици како " одите берите јаболка", само стандард кај нас нема навредливо скандирање против македонците, пошто мешан е клубот.
да не сопреа другарите ќе го убиев судијата на оваа утакицатрета лига исток
Карбинци-Рудар 2-2
гол на карбинци во 90 минута со рака![]()
da ne namestija kako so bair samo koga ti rece deka ako imase kladilnica so tretive ligi deka ke gi klajs site pari pa na kraj jadovte po kapa makar da e i nereseno , nema kade da begate sega so mislea korabi nema da dojdat vo resen ke dojdat i toa dva pati kaj prespa i podmocani em kjotek em po poraz ke jajte istoto i na prespa im go napravile koga tie bea nagosti kaj vas vo debar pa sega ne znam koj kogo ke vlece za usi, decata koi igrat vo podmocani zaedno se veke 4-5 godini so mali isklucoci i ako ne sme najdobra ama sme naj borbenata ekipa vo jugoistok nikade ne se plasime segde ne mavaat a doma nikoj ne se pozalil od nas redosledno na domasen teren nemame poraz poveke od edna god so isklucok na natprevarot so prespa lanskata prolet na koj i onaka bevme gosti ali igrame na isti stadion ovagodina igrame podobro pobeduvame i na gosti navistina ima ambicija za vtora liga toa ne e tajna nitu za nas nitu za nasite protivnici kade i da odime na gosti igraat protiv nas so pogolema zelba igracite vo protivnickite ekipi sakajki da se pokazat za da eventualno nie da sakame da gi zememe vo nasiot klub toa e eden nas golem problem a i doblest sega site sakaat da igraat za fk podmocani zosto?$$$$$haha normalno$$$$^ Чоек во градов се крена невидена еуфорија,и сите знаат дека се е готово т.е дека влагаме во втора.За вчерашниот не знам,ама знам за други кои ги наместија.