28-ми АФРИКАНСКИ КУП НА НАЦИИ Габон и Гвинеа

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Се истурија од пенали давање...па 3 по ред ги утнаа...комедии се ова африкациве :)

Како и да е, Дрогба трагичар и нека им е честито првиот трофеј на Замбијците....

Какво финале :vozbud::vozbud::vozbud:
нека им е честито победа покажаа машка игра и срце на терен :cuc:
А дрогба богами кошмари ке има :confused:

zambia-flag.gif

Ко шо има по 200 религии во тие африканските земји, додека му заблагодарат на секој господ што го имаат, ќе помине церемонијата :)

како и да е честито за Замбија, секој што ќе издржи онакво психичко тормозење и ќе искочи од него ко победник е херој :)

Дрогба муцко една :facepalm: , пеналот во 70та минута , ем злато за брегот ем парички на кладилница за мене... Ама какво пеење какво молење удри Замбија, ги слушна горниот.

Ренар .. ќе отиде овој да води голем клуб.. доста му беше скапување по Африка.:D

Кога го однесе тој повредениот Мусонда на раце за да прослави со соиграчите :cuc:

Кога го однесе тој повредениот Мусонда на раце за да прослави со соиграчите :cuc:
Батали тоа, ја го чекам цел турнир него да покажи некоја друга фаца освен таа стандардната..го прават најголемиот успех во истојата на нивниот фудбал(спорт), човекот мртов ладен, првпат се насмеа типот после 3 недели.:D

Голманот на Замбија>>>>>Роналдо,Тери,Дрогба,Роберто Баџо :pos:

Овие во Замбија ќе слават исто како ние што славевме со кошаркариве и ракометариве.
Честитки за успехот.

Видео од ова, и севкупно прославата на крај може да најде некој, ми снема слика мене на крај , а и ја едвај чекав да го видим госпон бела кошуља да се смее !

Македонија освојува 4то и 5то место на европски во кошарка и ракомет,Замбија 1ва во Африка во фудбал......да се прати дете со пусулче да се фузираме под итно дури слават и се на добра воља !

Батали тоа, ја го чекам цел турнир него да покажи некоја друга фаца освен таа стандардната..го прават најголемиот успех во истојата на нивниот фудбал(спорт), човекот мртов ладен, првпат се насмеа типот после 3 недели.:D

Herve-Renard1.jpg
images

Можи се роднини бе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom