Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
smizlicka напиша:
pa ako e taka togas sto pies?:wink:

sigurno ne piam za da bidat site okolu mene i da se pritresuvaat dali kje bidam okej ili ne!
i sto e najvazno SIGURNO NE PIJAM samo za da se nacukam!
a ako za tebe ne e sramota da te vidat drvo pijana, da ne znaes kaj ti e gzot a kade glavata idi ubij se.:pishtoldz

a pijam za da bidam poraspolozena, ili ako sum loso...znaci sum raksinala so decko, kavga so nekoj...ednostavno ako mi e tesko pijam za da mi olesni, ali dzabe beter e:wink:

ThA-BiTcH напиша:
sigurno ne piam za da bidat site okolu mene i da se pritresuvaat dali kje bidam okej ili ne!
i sto e najvazno SIGURNO NE PIJAM samo za da se nacukam!
a ako za tebe ne e sramota da te vidat drvo pijana, da ne znaes kaj ti e gzot a kade glavata idi ubij se.:pishtoldz

a pijam za da bidam poraspolozena, ili ako sum loso...znaci sum raksinala so decko, kavga so nekoj...ednostavno ako mi e tesko pijam za da mi olesni, ali dzabe beter e:wink:
nikoj ne rece deka ne e sramota da te vidat mortus pijana pogolem sram za devojka od toj nema,toa da se razbereme.ja ne pijam za da bidam pijana,pijam za da se raspolozam uste povise iako ne mi e potreben alhohol za da se raspolozam zasto uvek sum raspolozena:wink: i nikad ne sum piela za da bidat site okolu mene,zasto nemam potreba od toa :) sekogas se okolu mene i so mene onie sto me sakaat i sto gi sakam:icon_lol: :icon_lol:

toa mnofu pienje treba da se zabrani..ama ne sve tuku mnogu ako pies....

Goddess of Chaos напиша:
Пијана...важно да не ми се дава мобилен у такво црно време....

:pos::pos::pos: i na mene isto :pos:
ete vcera pinot go zaebav, sea ne si go znam pukot i sum bez tel:(

ни јас не сум поарна.. и јас мобилниот си го заебаф, му скршив маска..

(sega smejte se)
vcera vecer bef gon pijana 4 tekili,2 votki i pivo na galdno srce...se izgubiv neznaev kaj sum na sekoj cekor povrakav i edbaj dojdov doma.i koga dojdov kapak na se bese koga gi vidov sestra mi i drugarkite nejzini sto spiea kaj nas piani,pa i niv morav da gi treaznam kaj jas bef pijana c c c bog da cuva:pop: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Za nova godina se natreskav, edno vreme mi dojde do gusa ne mozev veke da pijam, ke povratev za malce:pov: ali dobro ne povrativ:ne: zal mi bese da povratam se sto sum ispil!!!:party2::pijan:

Jas sto e najtragicno ne ispiv mnogu za nova godina(3 litri pivo-za 1 saat)
Ama me fati!Taka me drzese cela vecer po malce a okolu 2 saat bese otprilika,mi se svrte i me drzese 3 sekundi i posle toa kako nov.Ova do sega mi se nema sluceno

:pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan:
Толку имав да кажам`:icon_lol:
Мамицата.. зашто не работат до 8=9 саат ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА??????:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Налошо е пијан чоек коа мора дома да си иде... зашто бе нема журка до сабјле а? До 12 саат утре а? Ај доста се бламирам :kez:
Да тибам жиботототѕ:smeshko:
Супер се емот-икониве. закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom