Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
jas ni ovaka ne mu ja mislam na nisto! Si kazuvam sto si imam na pamet, ne mislam

divine напиша:
-Малтретирам и с'кам луѓе (Форчн ќе укапира најдобро што сакав да кажам:baeh: )
- Секогаш кога ја трпам Дивне и нејзиното с`скање, знам дека сум и јас пијана.
- Кога се трудам да зборувам, а ми се плетка јазикот.
- Кога сакам пред другите да се преправам дека не сум пијана.
- Кога на другарките ќе им повторувам на секои две минути што ми се прави.
- Кога ги сакам сите.
- Кога се фаќам за телефонот да се јавувам кај што не ми паѓа на памет кога сум трезна.
- Кога на таксистот му велам пред куќа да вози право, да сврти уште едно кругче околу калето, а јас да си подремам.
- Кога не сакам да си одам дома.
- Кога на сред улица треснувам врата од кола и тргнувам пешки да си одам.
- Кога барам клучеви да видам наместо телефон.

Многу имало и има уште:( А најмногу се смеам, играм, а знам и да си поплачам:pop:

Najvise mrazam koga nekoj ne napravi nesto krajno glupavo i posle se vadi demek pijan bil i ne se sekava.
Ja pijam i sum bila pijana ama nikogas ne sum ja izgubila kontrolata ,sekogas sum bila svesna za sve sto pravam.Pravam gluposti ama svesna sum,i pravam u granici na normala.
Ne veruvam deka nekoj moze da izgubi kontrola vrz sebe mada znam deka ima isklucoci ali ne im vervuvam.Na tie isklucoci im sovetuvam da ne pijat bidejki se opasni po okolinata.:)

FortunE напиша:
- Секогаш кога ја трпам Дивне и нејзиното с`скање, знам дека сум и јас пијана.

Многу имало и има уште:( А најмногу се смеам, играм, а знам и да си поплачам:pop:
Секогаш ме трпиш, затоа ме сакаш!:pos:
Да си поплачеш или да се преплачеш?:raz: :pos:

divine напиша:
Секогаш ме трпиш, затоа ме сакаш!:pos:
Да си поплачеш или да се преплачеш?:raz: :pos:
Зависи... Ма да се преплачам!:icon_lol: Затоа веќе не пијам или пијам, а не ме фаќа:icon_eek: :(

ja koga ke se nacukam... sabajleto ne se sekavam na nisto.. a dosegasni iskustva... se budam so racete isposeceni... kreditot od mobilniot sum go sjebal... poraki sifrirani... pa se ima ednas deseno da gleam zeni so beli mantili okolu mene i me prasuvaat sto sum piel :) i se ligavam na bivshata i kazuvam deka ja sakam i deka sakam da se smirime...a sabajleto toa veke ne go mislam... ne go ni pamtam... :) i sto uste ne.
veke ne pijam :) alergicen sum... :) a se napijam edna casa... organizmot mi bara uste edna... i ne mozam da prestanam - toa e alergijata :)

Јас дефинитивно не сум по пиењето.Не дека не пијам ама пијам толку колку што мислам дека ми е доста.Така да никогас не сум бил пијан.

Ne zanam dali bese temata za pijani ama sepak ke vi pisam sega sum kamen ne mozam da gledam inace piev spricer fala vi mnogo za razbiranjeto i na kogo sum zgresil neka mi prosti otidov jas CAO!!!!!!

Кога сум пијан “лебдам„ се осекам супер и само се смешкам

KoNtEjNeR напиша:
ja koga ke se nacukam... sabajleto ne se sekavam na nisto.. a dosegasni iskustva... se budam so racete isposeceni... kreditot od mobilniot sum go sjebal... poraki sifrirani... pa se ima ednas deseno da gleam zeni so beli mantili okolu mene i me prasuvaat sto sum piel :) i se ligavam na bivshata i kazuvam deka ja sakam i deka sakam da se smirime...a sabajleto toa veke ne go mislam... ne go ni pamtam... :) i sto uste ne.
veke ne pijam :) alergicen sum... :) a se napijam edna casa... organizmot mi bara uste edna... i ne mozam da prestanam - toa e alergijata :)

Pijam da ja zaboravam,a ja gledam duplo!:lud:

Koga ke povratis kaj stignes
i doma ke se vratis cel lom...
kosata lom
oblekata lom
a jaknata sosema druga boja...

од искуство ова?

Зашто пиете бе луѓе, не чини го поебува хепарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom