Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
doti4nata напиша:
crkni be ti,baska da si bil trezen kje ja svatese...valjda :pos:
a koa bilo toa ustvari?!

не ти текнува? чек да видам дали ја чувам да ти дадам дата

iam eden drugar so koa sum pijan i mi se povrakja me fakja za stomak i mi go stega tolku silno so mi se cini mudata niz grlo kje mi iskocat:))))))))))

тоа би било гадно пијано искуство

Odam naakj doma, navremeto, i gledam eden poznat lezi na zemja, cel krvav u glaata i stenka. Si rekov nekoj go namaal, ama surovo. Go krenav i go prasav sto kur mu e, mi kaza, citiram:
- mi snema zgradi!
Prasuvam zabezeknat: kako be ti snema zgradi?
- se napraviv lesh pijan, resiv doma da odam, se drzev za zgradite oti sve mi se klatese, koga snema zgradi, padnav i so glava udriv u trotoar....

Mislam deka nema bolje od ova:

"Mi snemue zgradi"!!

:):):):):)

Си ме изнасмејал, зелено за ова

***едит***
Не можам да ти дадам зелено :(

Garfield напиша:
Odam naakj doma, navremeto, i gledam eden poznat lezi na zemja, cel krvav u glaata i stenka. Si rekov nekoj go namaal, ama surovo. Go krenav i go prasav sto kur mu e, mi kaza, citiram:
- mi snema zgradi!
Prasuvam zabezeknat: kako be ti snema zgradi?
- se napraviv lesh pijan, resiv doma da odam, se drzev za zgradite oti sve mi se klatese, koga snema zgradi, padnav i so glava udriv u trotoar....

Mislam deka nema bolje od ova:

"Mi snemue zgradi"!!

Е вакво нешто прв пат слушам и се чудам како му ги снемуе зградите:pos:

Офчар напиша:
не ви е мрско
не ви е ладно
не ви се дига ;) пардон ви се дига и коа не треба
све што е женско станува убаво
не само женско ;) се зезам
и то..
Блуете насекаде
Секогаш има тројца околу тебе
На штрек се
Ве бркаат корпулентни батко од Дуомо
a014.gif

Како сакате речете, ама закон е да си пијан, не му ја мислиш на ништо

Ретко ми се дешава, ама кога ќе ми се деси, Acid трча по мене низ стан со сунѓер и брише! :-)

Заебано е коа ќе легнеш и ќе почне да ти се врти, да лебдиш, да тонеш...ууу!

17-12-2005 нок со никогаш нема да ја заборавам....иам црна дупка у мозокот се разбудив 18-12-2005 17:00 а нокта нема да ја заборавам затоа што не се секавам ништо се испи многу на приватна журка се секавам после у едно барче цоцнах уште 7-8 пивца и се разбудив у кревет :raz:
а нокта нема да ја заборавам затоа шо не се секавам едноставно кома

maher напиша:
Како сакате речете, ама закон е да си пијан, не му ја мислиш на ништо
da imas pravo za niso ne se sekiras ednostavno kur te boli za se,tie okolu tebe so se treba da mu ja mislat so ke praat so mene.!!!!!!!!!najdobro pijanstvo mi bilo koga se vlecevme so drugarka mi po ulici i peevme turbo folk.i kaj eden drugar na zurka pievme viski,votka(secena),konjak,crveno vino mesano so step drink ... ne sum znaela kaj sum sum gi prevrtuvala ocite,ke sum go goltnela jazikot me prskale so seker i voda i sum go piela toa...mnogu dobro se cuvstvuvav bidejki site bea okolu mene i tie so ne gi znam duri.mnogu zakon e cuvstvoto....!!!!!!!!!!

barbie напиша:
da imas pravo za niso ne se sekiras ednostavno kur te boli za se,tie okolu tebe so se treba da mu ja mislat so ke praat so mene.!!!!!!!!!najdobro pijanstvo mi bilo koga se vlecevme so drugarka mi po ulici i peevme turbo folk.i kaj eden drugar na zurka pievme viski,votka(secena),konjak,crveno vino mesano so step drink ... ne sum znaela kaj sum sum gi prevrtuvala ocite,ke sum go goltnela jazikot me prskale so seker i voda i sum go piela toa...mnogu dobro se cuvstvuvav bidejki site bea okolu mene i tie so ne gi znam duri.mnogu zakon e cuvstvoto....!!!!!!!!!!
a tvojot jazik go goltase ili?:raz:

barbie напиша:

ako ova e edinstevn nacin da gi nateras lugjeto da bidat okolu tebe grizejki se dali kje bides dobra togas devojko :pishtoldz se!
Ne znam kako mozes vaka da razmisluvas!
I jas koga sum pijana, krivo mi e radi toa sto im unistuvam del od vecerta i raspolozenie na tie okolu mene, bidejki niv gi stavam vo nezgodna situacija...
a da ne zboram za tie sto ne me ni znaat, a se okolu mene bidejki sum nebo zemja...
toa e najgolem sram za devojce/devojka :(

Мистичен напиша:
Ретко ми се дешава, ама кога ќе ми се деси, Acid трча по мене низ стан со сунѓер и брише! :-)

Заебано е коа ќе легнеш и ќе почне да ти се врти, да лебдиш, да тонеш...ууу!
Водопади... :pov:
:icon_lol:

Бреее....се тоа пијана младина...не су бил пијан, не планирам да се опивам во блиска иднина а имам толеранција за алкохол. Гижо, Гримчо, некој од вас броеше колку испивме? Јес да сите на маса по одреден периодзборевме глупости ама мислам оти тоа си оди по дифолт. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom