Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
мЕНЕ ОВА МИ Е НАЈЗАКОН ДЕНОИВЕВ :kez: :kez: :kez: :kez:
А и ми одговара на фацата у моментобв:pos: :pos:

Иначе, што и колку испи? Не ми делуваш баш пијана... Уствари, направи само 4 печатни грешки! :pos:

Acid напиша:
Иначе, што и колку испи? Не ми делуваш баш пијана... Уствари, направи само 4 печатни грешки! :pos:

Па тоа дека пазам некако, дури и коа сум пијана, ама нека не те залажува тоа, да моеш само да ме видиш оде негде како сум окезена :pos:
Шо... па се знае Куба Либре пута 5. па после снема рум па уше едно виски-кола, значи вкупно пута 6..мислам.... само мамицатса не ме остаија да си го довршам последното сакаа да си идат :lud: :ija:

Па да си останеше сама, шо! Да си допиеше на раат. Јас кога сум пијана нема шанси да си одат другите додека не испијам се:je:

FortunE напиша:
Па да си останеше сама, шо! Да си допиеше на раат. Јас кога сум пијана нема шанси да си одат другите додека не испијам се:je:

Знам бе и ја обично наоѓам жртви пошо по дифолт остануем последна нема жива сила шо ќе ме измкне пред фајронт, ама требаше ептен сама дао останам:raz:
Ма нема везе добрто е само иам вишак енргија шо ми остана од пиењето па морам да се испуцам негде :icon_lol: :je:

MarthaGraham напиша:
Знам бе и ја обично наоѓам жртви пошо по дифолт остануем последна нема жива сила шо ќе ме измкне пред фајронт, ама требаше ептен сама дао останам:raz:
Ма нема везе добрто е само иам вишак енргија шо ми остана од пиењето па морам да се испуцам негде :icon_lol: :je:
Епа барај чаре да се испуцаш:icon_lol: Лошо е кога нема да ја потрошиш енергијата, многу ќе ти се собере за наредниот пат:icon_lol:

Inace ja koa sum pijan bi smuval nesto pa makar i zensko :ija: :ija: ,mnogu los muabet,i posle stanues nasabalje ko marsovci da si jadel,musicki okolu usta 1000.
Ali iam edna prednost,iam telefon sone mi gi cuva porakite so sum gi pratil :pehar: toa e dobra strana.
Inace naljoso pijanstvo mi bilo u Berovo.Se napraivme tikvi na exkurzija i ne pamatev nisto,se budam sabalje site na krivo te gleaat,cel so krvoi po nosete,izsaran so kreon po celo telo od edna druga pijana budala i prikaski za toa so si prael kolku sakas,i den denes neznam so stvarno se desilo:je: :je:
A inace najglupo pjanstvo mi bilo u Dokran koa se napraiv "intervju" (ova e citat od edno drugarce so mislese deka oma nedostig na zborovi koi ja objasnuvaat sostojbata pijanstvo :lud: ) i idev po ulica i go prasuev sekoj coek kolku e saat,go slusnav odgovorot 123 pati,a ne racunajki gi odgovorite gitla be sugo,neam,mrs da ne ti udram box i sl.

A da i go zaboraiv muabetot na edno drugarce za filmot so ni go napra.Pazi go tipov:sakam da se napraam zemja vazduh,da vlezam doma da padnam na glaa u hodnik,pritoa da go butnam ona za telefon,i da gi razbudam site doma:lud: :lud: :lud: :lud:

Сега одам на пијанка
Че бидам камен пијан
тешко дека че го споделам искуството
Јииииихаааааа

да ти еамживото......... уместо на дени те чиува ја завршиф на биоритам. оние со коцкица на пбраз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МАХИ МАХИ МАХИ МАХИ МАХИНАЛНОООООООООООООООООООО

СВИ КОД ЏОЛЕТА ЈА БИЧУУУУУУУУ ПОЗАНАТА

ТАКО МЛАДА ТАКО МЛАДАААААААААААА

НАОЧАРЕ ЦРНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

АААААААААААААААААААААААА

:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

КУРОФ ДА ГО ЈАЈШ ТИ ШО ЌЕ ПОСЕРИШ..

Ја не пијееем да те преболим
Пијем да преживим јер ме више не волиш, ова у Ге Дур

И

Боље бити пијан, него стар
Вино не зна да смо некад били сречни пар
Боље бити пијан него стар, а ова строго у Ц Мол. :)

StormAngel напиша:
Ја не пијееем да те преболим
Пијем да преживим јер ме више не волиш, ова у Ге Дур

И

Вино не зна да смо некад били сречни пар
Боље бити пијан него стар, а ова строго у Ц Мол. :)

сви код џолеетааааааааааа
ја бичу познатаааааааа
ја бичуи виџенаааааааа
уи сви новинама
у сви новинамаааааааааааааааааааааа

и така и би..

A...e pa pijan sum...koga se budam nasabalje i kako коњ da mi pcovisal vo muckata.,...

Пољетеле птицееееееееее
Видели су облакееееее

Остани џубре до краја
Пизда ти материнааааааааааа

Зашто си ме мајко родила, родилааааа
На буниште да ме беше фрлила, фрлилаааа
На буниште среќа повеќе ќе имав
Немаше да бидам волку килааааавввв

Ова иде строго у Џек Даниелс Це Дур.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom