Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
StormAngel напиша:
Пољетеле птицееееееееее
Видели су облакееееее

Остани џубре до краја
Пизда ти материнааааааааааа

Зашто си ме мајко родила, родилааааа
На буниште да ме беше фрлила, фрлилаааа
На буниште среќа повеќе ќе имав
Немаше да бидам волку килааааавввв

Ова иде строго у Џек Даниелс Це Дур.

АКО УМРАМ ИЛ ЗАГИНААААААААААМ НЕМОЈ ДА МЕ ЖАЛИТЕ
НАПИЈТЕ СЕ РУЈНО ВИНО СКРШЕТЕ ГИ ЧАШИТЕ

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ ВЕРНИ ДРУГАРИ
ПЕСНА ЗАПЕЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
МЕНЕ СПОМНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

КАПУТ!

Зашто су ти косе побелелеееееее дружеееееее
Зашто, зашто? Да му ебем матер заштоооооо
Ти си проклета, за него си створена
Јас покрај патишта, а ти во негови рамена

Јасмина беше жена за сексууууууу
Јасмина беше жена за свеееееее
И ако више крај мене нијееееее
Још увјек увјееееееееееекккккк
Јебем јеееееееееееееее

Три кила банани
Мене ми се јадет мане мане
И пол кило патлиџан

Сунце моје кога сада грејеш
Грејалицо каде струја бараш
Зошто поскапе нафтата
Да ти ебам царината

ОооооооооооооооОооооооОоООООООооооо

сум бил камен и ке бидам уште толку,знам еднаш се начукав од...ма измешав и :party2:коњак и :party1:пиво и вино и знам се секавам спиев едно добри пола саат на клупа во жена парк,а околу мене другари и ми викаат ај од утре нема да ти текне да пиеш,а ја па квасец се дувам и викам :costumed2дајте ми го вискито бе...

Site ke umrete eden den! Stge slusnale li za knigata so naslov "Coekot so si gi izel svoite gomna" i eden moj drugar napisa rezenzija za nejze :))) Toa e toa bre luge za da nipes recenzija na takva kniga treba da si covek so izel p[ojse gomna ot toj u knigata so si gi izel negovite :)))))

vardarce напиша:
Site ke umrete eden den! Stge slusnale li za knigata so naslov "Coekot so si gi izel svoite gomna" i eden moj drugar napisa rezenzija za nejze :))) Toa e toa bre luge za da nipes recenzija na takva kniga treba da si covek so izel p[ojse gomna ot toj u knigata so si gi izel negovite :)))))
се ми погоди освен ај пи адресата

Ne cum pijan, nema bpcka camo 5-6 cawi zyta ce hapnb, cto e toa 3a mehe, jac piam 1 lntpo 1!. a bie cto cakate poice bino ili paknja /
i oboj ama pisall
abe kako ce cmeat bolobi ?/

Ехеееееее, еднаш се очукав кај едно другарче на банкет и башка дома не си отидов вечерта туку спиев кај едно негово другарче, а и башка дворот убаво му го бојосав и со убави ароми :pos: и сабајлето у 10 си отидов дома.

Се очукав кај едни другари пиевме бунар (бело вино, кисела вода и швепс и сецкани јаболка, лимони итн. све помешано у тенџере) и си легнав да спијам у дворот на цементот. :pos:

Се очукав у еден ноќен бар у БТ, и со другаров отидовме у едно интернет кафе и заспавме таму. Башка на една куќа фасадата ја напраивме ехеееееее уметничко дело. :pos:

Ова е дел од големите мои пијанства, другите пијанства сум ги поминал во добра состојба. Никогаш не сум дотерал до токсикологија. :)

Набутан су бе за сите пари шо ми можете ви ибам закон и се ви ибам скурчено ми е више јоооваанооооооооооооооооооооо јооооооваанкеееееееееееееееееееееее крај вардаро сееедиш море бело платно бееелиш а у курац ми иде сите да ве отерам ама утре криво ке миљ иначе скурценомееее осд сите преку глава мееен од шпефове и сичкоп а у курац нес сам достапоен товарам песоко

kuda idu ljudi kao jaaaaaaaa aaaaaaaa!!!!

ednas kaj drugarce na rodenden se napraiv zmaj i edvaj doterav do kaj mene u vlez i zaspav pred vrata:icon_lol: sum dremel 2 saata i posle doma peev rigoleto na solja

vardarce напиша:

Дефинитивно треба да се носи нон-стоп камерата со нас за да снимаме за наше интерно теве :)).

Има два случаи коа знам дека сум пијан:
1.Искачаш од кафана и некој, оп, те гази на рака!
2.Идеш дома со швалерката, звониш на врата искача жена ти намигнуваш и кажуваш: -Преправај се дека си ми сестра!
:pos:
Како знам дека сум пијан?!:raz:E тоа деефинитвно треба да го видите! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom