Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa ako e taka togas sto pies?:wink:ThA-BiTcH напиша:toa e najgolem sram za devojce/devojka![]()
smizlicka напиша:pa ako e taka togas sto pies?:wink:
nikoj ne rece deka ne e sramota da te vidat mortus pijana pogolem sram za devojka od toj nema,toa da se razbereme.ja ne pijam za da bidam pijana,pijam za da se raspolozam uste povise iako ne mi e potreben alhohol za da se raspolozam zasto uvek sum raspolozena:wink: i nikad ne sum piela za da bidat site okolu mene,zasto nemam potreba od toaThA-BiTcH напиша:sigurno ne piam za da bidat site okolu mene i da se pritresuvaat dali kje bidam okej ili ne!
i sto e najvazno SIGURNO NE PIJAM samo za da se nacukam!
a ako za tebe ne e sramota da te vidat drvo pijana, da ne znaes kaj ti e gzot a kade glavata idi ubij se.:pishtoldz
a pijam za da bidam poraspolozena, ili ako sum loso...znaci sum raksinala so decko, kavga so nekoj...ednostavno ako mi e tesko pijam za da mi olesni, ali dzabe beter e:wink:
Goddess of Chaos напиша:Пијана...важно да не ми се дава мобилен у такво црно време....
ThA-BiTcH напиша:i na mene isto
ete vcera pinot go zaebav, sea ne si go znam pukot i sum bez tel![]()