24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ги има на Аренабг или на Замунда епизодите по сезони ама спакувани во еден торент а не секоја посебно? Јас како да живеам во 18-ти век,верувајте дека не сум изгледал ни една епизода :kesa:

Се прашувам кога ке заврши:toe: :nesum:
Јас знам.Џек Бауер ќе ја спасит Америка по 7-ми пат.
Иначе најдобра 10-та епизода ова сезона.А и она сенаторчено ми е сомнително.

24 не изненадија со 2 епизоди оваа недела а??
Одлично .. таман саат и пол уживање :tv:

Лелеее, мене тек сега ми дојде глупавиов интернет. Одма ги спуштам, за вечерва или утре фино лепо да си ги гледам.

Можам да кажам само WoooooW !!
Последниве 2 епизоди што излегоа заедно се предобри,ситуацијата одново се искомплицира...до максимум
Со кратки зборови..
Генералот Џума го врака ударот !!! :vozbud:

Како само им влегоа.:vozbud:
После последниве две епизоди 7-ма сезона ми е најдобра.
А онај сенаторон т.е.Ред Форман од "Луди 70-ти" се надевам ќе си добиет куршум в глава.Му се посерам во неговите залагања за хумано третирање на терористите.:tapp:

Изгледани последните 3 епизоди и тоа една по друга :vozbud:.
Тоа ти е 24, штом ќе помислиш дека се решил некој случај, се појавува нов уште повозбудлив :vozbud:

Тони се врати и одма ги искомплицира работите:icon_lol:
Се прашувам зошто Џек ја отвори вратата, тоа не е баш во негов стил, најверојатно има некој backup план

Џек тоа го направи бидејќи тоа му беше директна наредба.

Џек тоа го направи бидејќи тоа му беше директна наредба.
Не заебавај.Колку само пати прекршил директни наредби:pos2:.Имат друг план сигурно.

Michelle Desler, да пукнам сега не ми текнува името на глумицата, а ме мрзи да барам на имдб, се појави во Lost:(. Чудно ми е да ја гледам онака, ама ајде, ваљда ќе се навикниме:).

Michelle Desler, да пукнам сега не ми текнува името на глумицата, а ме мрзи да барам на имдб, се појави во Lost:(. Чудно ми е да ја гледам онака, ама ајде, ваљда ќе се навикниме:).
Не го гледам Лост, ама сигурен сум дека подобро и стои CTU шефица :icon_cool

Оваа, шефица на CTU, се појавува во 3,4 и 5 сезона на 24.
18420119.jpg

Оваа, се појавува во последнава епизода на Лост
425.lost3.022709.jpg

А ова е во живо:icon_lol:
ReikoLean.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom