Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те надополнам... отвараш напред, нема мотор. Отвараш назад нема мотор :helou:
Е ова ти се вика вистински злобна кола, до сега највеќе ќеиф ми напраи од сите слики :smir:CHEVROLET CHEVY IMPALA:
![]()
Има ваква во Ѓорче, неможам да ја купам...Суште.Е ова ти се вика вистински злобна кола, до сега највеќе ќеиф ми напраи од сите слики :smir:
Кажуваш дека ова го имаш?Измислено во далечната 1972та. Најчесто придвижуван од 1.3 литарки мотор со 55кс. Најчесто се сретнува како седан со крем, портокалова или светло плава боја со единечни предни светла и без доволно хром. Сепак, ме послужи среќа пред 2 месеци станав горд сопственик на еден редок олдтајмер ( во градов се само мојот и уште еден). Го имам моделот кој е по-фаца: 2 врати купе, жар црвена боја, дупли предни фарови , крем ентериер - за жал масакриран , на времето имал фабричко радио и озвучување. Направена е во 1974та, јас сум и трет сопственик и има поминато само 78 000 км. Ако даде господ од неа ќе направам вистинска лепотица....
![]()