Излегување во парови

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Боље е јако друштво сериџии него ти и цура/цур каде каде . :wink:

Глупаво е излегувањето во парови, а да не сте во брак. Сфаќам да се мешате со повеќе луѓе ама пак во парови, не е време пред брак.

Па ако твојот најдобар другар си фати девојка и како што ти искачаш со твојата девојка ке сака и девојка му да дојде. И? Не го сваќај тоа као "време пред брак", затоа што не е.:pipi:

:jaj:Сепак за мене е најважно да се осеќаш убаво со друштвото со кое што ке седнеш на кафе или слично. :jaj:Без разлика дали е пар или непар.
А за тоа колку се повлекувам кога имам дечко и не идам по дискотеки и слично?...Хммм па искрено држи муабетот. Некогаш се приметувам како ми се случува тоа. Ама брзо реагирам. :pipi:

Баш мислам дека е интересно.Коа имав девојка излегувавме со уште еден пар и топ си поминував.Дали друштвото онака ми прилегаше( и другиот пар беа онака болни по фудбал).Мислам дека не е битно дали ќе излезеш со друг пар или непар,битно е какви се луѓето дали ти одговараат,дали ти е интересно со нив итн.

...ми се допаѓа идејата во парови да се излегува..заш да не...ја и он...негов другар со неговата цура или моја другарка со нејзиниот:wink:..абе шириш познанства..нема врска сеа тоа време пред брак..не значи дека ако луѓето те вида со него..готово се земате вие двајца..апсурдно е бе:toe:...и мислим дека супер е така..ама ипак глупо е кога ти со него и влечеш другарка или пак он другар...глупо изгледа:nesvest:
..и заш да се повлечем ако фатим дечко? тоа па не да делуа глупо преглупо..фактички он мене ќе ми комадна кога ќе излезем и со кого..нема шансе...има дан за него ама има и дан за друштво...:)

Абе најубаво е кој си излагаш сам со партнерката :smir:

Зависи од поводот,расположението а богами и местото каде ке се иде.Со време се менуваат приоритетите.Како помлад битно ми било да запознавам нови,интересни женчиња,добар провод и остало.Сега одвај успеваме да се договориме да седнеме у некоја кафана или по дома за да се видиме со другариве.:toe:
Најмногу зависи од луѓето.После се друго.Немора да седат пар спроти пар и одделно да си зборуваат.Друштво обично е тоа, без разлика парови или другари.Ако ти е ок со некои други двајца испаѓањето, што е битно другото, дали биле у пар или не?

Lele kolku uzasna rabota...ili lele kolku uzasno iskustvo kutrata jas imam ili lele kolku uzasni parovi bea vo drustvoto na deckoto mi! Whatever..UZASNO e kluciot zbor, posebno koga site curi na negovite drugari se skockani od glava do peti, koja so stikli koja so crven karmin na usnama a jas samo sto sum se simnala od voz, so ranceto na grb, farmercinjta, maickata, startcinjata i kreonot i maskarata na ocite mi crni..ubaini:vozbud:
A komentari od tipot "Lele kolku si slatka ili Lele ama ubavo ti stojata farmerkite" prosledeni so vestacka karminosana nasmevka, i trepkanje so vestackite trepki mi pricinuvaat posebno zadovolstvo..God Bless smizlite-zenski na hmmm ajde uste ke go vikam decko..tie ako ne me nasmeat koj:pos:

da vi kazam od koga sum vo vrska milion raboti se smenija vo vrska so nokniot zivot:nesum:ponekogas mi fali da iskocam so nekoj drug osven so nego ,ama taka ni funkcionira vrskata premnogu sme povrzani i se sakame , znam deka toa ne e pricina ama ednostavno taka sme gi podredile nesvesno rabotive vo vrskata .Inaku postojat i denovi koga si iskacam so drugarkite neli zenska vecer :pos2:sepak telefonot e do mene i dvapati sigurno ke zazvoni :wink:

Паа.. и така и така. Друго е во врска, се делиш малце од друштвото.
Да, сум излегувал и во парови. Другар и женска му. Неколку пати.
Но преку 2-3 викенди си даваме слободно време. Таа искача со другарки јас со друштво.

Во врска ќе ви фали ноќниот живот со друштво, но тоа е. :smir:

Mrzam luge koi se dvojat koga se par i sakaat da se druzat samo ako si i ti vo par.Dobro ponekogas da se strefi i takva nekoja situacija no non stop ne mi e vo praktika,dosadno e bez drustvo.A jas imav edno drugarce koga si fati devojka taa ne sakase da iskaca so nas ako imase nekoj sam -kretenka.Za zal drugarcevo se ozeni so taa budala pa i den denes mu diktira so kogo treba da se iskaca-katastrofa.Dodeka jas prifakam i koga nekoj e sam ili vo par ne mi smeta uopste bitna e druzbata.

Сакам да излезам со партнерот, некогаш сами, некогаш со друштво. Оноа искачање по парови, ми е комплетна глупост. Никаков муабет не се врти таму, што, ќе седиме и ќе ќутиме? o.O
А со друштво, во ред, пошто и така треба некоја слобода да се има, нема со него јас да заглавам цел живот.

Па, сите можни комбинации ми се допаѓаат и ги применувам... дали само парови ќе излеземе, или пар со непар :icon_lol:, багра со пар/парови, апла многу парови, непар со багра и парови, итн...битна е дружбата и нормално не се држам цело време до една комбинација за да не би било монотоно...затоа изгледа ми е топ!

Многу е закон излагање у парови! Се сеќавам летоска ја и другар ми со женските многу често искачавме и се заебававме и закон ни беше! Па ги имаше оние коалиции они нас ни јадат гомна, ние нив ги заебаваме, ќе се изнасмееме, ќе локнеме некое пиво, ќе си се полигавиме секој со својата, ќе си отидат они (зашо женски нели до порано седат) и ние идеме на нова тура пиење х) А сеа и двајцата сме „непар“ па не искачаме у парови х)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom