Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека не сте гледале НЕ за да викате дека нема да има никаков импакт. Џордан Ричардс, драфтуван како сејфти, играше лајнбекер скоро цела утакмица претходново коло. Општо цел тим лајнбекери се катастрофа. Ви гарантирам дека во ситуации кога мора да фрлаат, значи 3&7 и нагоре, ќе си игра и ќе има солиден успех. Тоа не се многу снепови, ама ептен им фали таков играч на НЕ.
Исто мислам преценувате колку еден играч може да открие на противникот. 16 недели поминаа, плус еден меѓусебен дуел + 15 години од скаутинг врз противничкиот тим. Нема шанса да има поголемо изненадување што тимовиве ќе може да си го приредат.

Зошто е 1,37 за Стилерс? Ќе одмораат играчи или заради демек 0-16 невозможниот скор на Браунс? И кое е поверојатно "изненадување" Пантерс или Ремс да победат? Ваљда Каролина, според мене, Мети и екипа воопшто не ми делуваат дека би извлекле некој клач перформанс.

Последно уредено:
Пеерчиња ќе славиме нова година во домашна атмосфера со Мети Ајс и Расел Вилсон? :D
Зошто е 1,37 за Стилерс? Ќе одмораат играчи или заради демек 0-16 невозможниот скор на Браунс? И кое е поверојатно "изненадување" Пантерс или Ремс да победат? Ваљда Каролина, според мене, Мети и екипа воопшто не ми делуваат дека би извлекле некој клач перформанс.
:( ја вчера ја ставив на 1.3 на тикет не видов дека скокнала :(

Иначе и мене ми е чудно, технички имаат шанса за прво место...не знам би требало да тепаат ја мислам.[DOUBLEPOST=1514731910][/DOUBLEPOST]
Еве сега видов официјално со втор тим ќе играат Стилерс против Браунс.

Реално и без спортска да уплатив ќе ми беше криво ако Браунс ја тепаа оваа, така да плус мотив имам вака :D

Дајте типови за денеска, и кои ќе играат со резервен тим.

Дајте типови за денеска, и кои ќе играат со резервен тим.
Па изгледа сите што не им треба победа. Чифси, Стилерси, можеби Иглс. Не знам од овие екипиве што нема за што да играат што ќе прават, али ваљда екипи ко Далас ќе играат со прв тим.

Официјално Џајантс се влезени во ЛИРОООООЈ ЏЕЕЕЕНКИИИИНС моуд

за 2 минути два тачдауна.....и 2 обида за 2 поена :cuc: И двата пропаднати :cuc:

upload_2017-12-31_19-32-1.png

Со ваква одбрана Мети Ајс и другарите проблеми ќе праа у плеј оф

Среќна нова нфл другари

Волш се женско твое, ногата да ја сокршиш уште вечерва

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom