- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.903
- Поени од реакции
- 14.519
Wazuuuup bitcheeees! Трето место во руки сезона на фантази 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пааа и не баш. Како што кажа Ел Нињо погоре, многу е битно менаџирањето во текот на средината на сезоната.Јас не знам како успеав да не завршам последен, после повредата на Арон, скоро и да не бев активен. Следната сезона сигурно подобар драфт ќе направам, а доста битно е кој си на драфт.
Јас не знам како успеав да не завршам последен, после повредата на Арон, скоро и да не бев активен. Следната сезона сигурно подобар драфт ќе направам, а доста битно е кој си на драфт.
Значи за мене нема годинава капче шалче нешто годинаваНаредната сезона планирам да воведеме и некоја симболична награда за победникот и финалистите (дрес/капче/шал од нфл) за да биде уште поинтересно.
Се сложувам за ова со наградиве, +1 од меен за тоа.Прегледај го приврзокот 182468
И ја не бев дома за време на драфтот, само ми избра и на крај завршив ко вицешампион и долго време бев прв во регуларна сезона.
На крај испадна дека побитно е менаџирењето низ сезона и „купувањето“ на играчите кои не се рангирани високо на драфтот, односно играчите кои имаат breakout сезона.
Честитки до @Shashe, ептен заслужено затоа што и во регуларна на крај заврши како најдобропласиран, и во плејоф.
За утеха станав шампион во другата рандом лига која ја играв со америте.
Ко за прва сезона мислам дека бевме одлични, речиси сите активни до крај, дури и овие кои се бореа за пласман вон плејофот. Наредната сезона планирам да воведеме и некоја симболична награда за победникот и финалистите (дрес/капче/шал од нфл) за да биде уште поинтересно. И мислам дека ќе биде подобро да бидеме поделени во 4 дивизии, но отом потом
А колку повеќе станува фантазито популарно, толку повеќе играчите го мразат:
Имаше и Мет Рајан интервју, го сретнал некој фан и му се развикал зашто у претходното коло бил срање, Фалконс тепале али со 2 рашинг тачдаунс, овој имал само 1 TD и 2 INT, му рекол: Џабе тепавте коа те иам на фантази а фрли 2 пресечени![]()