Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто е 1,37 за Стилерс? Ќе одмораат играчи или заради демек 0-16 невозможниот скор на Браунс? И кое е поверојатно "изненадување" Пантерс или Ремс да победат? Ваљда Каролина, според мене, Мети и екипа воопшто не ми делуваат дека би извлекле некој клач перформанс.
Еве сега видов официјално со втор тим ќе играат Стилерс против Браунс.Зошто е 1,37 за Стилерс? Ќе одмораат играчи или заради демек 0-16 невозможниот скор на Браунс? И кое е поверојатно "изненадување" Пантерс или Ремс да победат? Ваљда Каролина, според мене, Мети и екипа воопшто не ми делуваат дека би извлекле некој клач перформанс.
Па изгледа сите што не им треба победа. Чифси, Стилерси, можеби Иглс. Не знам од овие екипиве што нема за што да играат што ќе прават, али ваљда екипи ко Далас ќе играат со прв тим.Дајте типови за денеска, и кои ќе играат со резервен тим.
И за Ремс прочитав најави за втор тим.Дајте типови за денеска, и кои ќе играат со резервен тим.
Џабе и АтАланата водатСиееетлл алооооо свестете се