Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
p.s. Гоф ќе има подобар меч од Мети Ајс, I said it. :D

Едсон Нарантес дос Насименто ЕлНињо и неговите предвидувања
:icon_lol:

Иначе знам дека тешко е да се поклопи све што набројав али возможно, далеку поизводливо од другата конференција и не треба да пројдеш низ Хајнц или Фоксборо

И една работа занемарувате е дека последните неколку кола Атланта почна да ја заборава шемата на Шанахан и конечно тимот почна да се прилагодува на Саркисијан.

Едсон Нарантес дос Насименто ЕлНињо и неговите предвидувања
:icon_lol:

Иначе знам дека тешко е да се поклопи све што набројав али возможно, далеку поизводливо од другата конференција и не треба да пројдеш низ Хајнц или Фоксборо

И една работа занемарувате е дека последните неколку кола Атланта почна да ја заборава шемата на Шанахан и конечно тимот почна да се прилагодува на Саркисијан.

МкВеј > Саркисиан :icon_mrgr:

Нема НФЛ експерт кој го погоди исходов на сезонава :D

Возможно е пошто сите се горе доле изедначени. Јас и Ник Фолкс не би го направил толку лош колку што го прават. Лани на Оукленд им се деси слично нешто, ама нивноит резервен беше далеку послаб.

Да не се повторувам, нема ниту еден фаворит во НФЦ, но според мене Сеинтс оваа сезона со Инграм и Камара имаат услов да бидат она што Атланта беше лани со Колман и Форман, а обратно Атланта да делува најизгбено.

Тешко е да се предвиди за разлика од АФЦ каде финале без Стилерс и Петриотс ќе биде рамно на Кливленд да има 7-9 скор.

Остајте и фалконс и ремс карсон ни замина во пензија

Остајте и фалконс и ремс карсон ни замина во пензија
Ама затоа тука е Марв Луис, со нов договор со Бенгалс. Место човекот да си се префрли во менаџерските води и да си прејде во GM, ќе се мачи уште една сезона со Синсинати :(

Фалконс треба да ги победат на гости Рамс па Иглс и на крај Сејнтс/Викингс. Па супербол со Патс/Стилерс. Нема шанси толку победи на гости да врзат
Ех, нема што да изгубат секако. Рамс се оверејтед, немаат искуство, башка ЛА не е најдобра публика за НФЛ мечеви, исто ко на гости да играат...

Иглс? Со Фолс? Мех, на ниво на Билс екипа...Фалконс тепа лагано тоа.

Е сеа за Сејнтс/Вајкингс/Пантерс....јбг, ќе се решава тука битката... ако имат квалитет ќе видиме..секако можат со сите три екипи да се носат

Али да, Фалконс стигаат до НФЦ финале мислам[DOUBLEPOST=1514938474][/DOUBLEPOST]
Билс во плејоф после 1999. Тајбрејкерот со кој влегоа во плејоф последен пат се употребил во 2010 кога Пекерс влегле у плејоф. Гес ху вон д СБ? Пекерс. :D https://www.cbssports.com/nfl/news/...o-tiebreaker-that-hadnt-been-used-since-2010/
Аааа не сум знаел ова...каков луд тајбрејк..рандом ас фак е ова..

дали ја скокнав дел во ова или не рачунаа рекорд во дивизија?

Последно уредено:
Стилерс vs Пантерс Супербол...there it is, screw it. Ремси се многу млада екипа, Мети Ајс и компанија не се ни сенка на екипата од лани, Камара и Инграм е доволно да се запрат за лагано the dab king да искористи се ова. Мада Вајкингс сите ги забораваат, а Чејс си ремети од сите страни годинава, ама мислам дека Кем ќе го добие. А дека Фалконс играат Championship Game, во тоа се сложувам, не може Грли сам да ги тепа.

Ок...дали само јас сум изненаден што Тајрод Тејлор има 28 години?

Убеден бев негде 25 дека има....многу помладо ми делува со движењето...

Мене ак ме најдовте...мое мислење те го....и среќни празници. Е така.

upload_2018-1-5_5-13-11.png

Да ви се пофалам, oд денеска сум горд сопственик на Тампа Беј Баканирс шалче :love::love:
Дури сега ќе пркнат и тие :(
Он топик се надевам дека Мекој ќе игра и ќе го кренат малку коеф за Јагс, многу мал е 1.3 за плејоф

Не знам дали ја прочитавте „анализата“ на ЕСПН за судирот меѓу Брејди, Беличек и Крафт. На кое ниво спадна таков респектабилен медиум, жално...

Не знам дали ја прочитавте „анализата“ на ЕСПН за судирот меѓу Брејди, Беличек и Крафт. На кое ниво спадна таков респектабилен медиум, жално...
>ESPN
>респектибилен медиум

Choose one :D

или уствари поконкретно

>било кој медиум во 2018
>респектибилен медиум

Choose one :D

@dragonsky зборам за од пред 10тина години до денес колку е паднат. ЕСПН е Е! за спорт, 0 факти само трачеви.

Кај шо има чад има и оган.Сигурен сум дека не е 100% од ова вистина али со крајот на кариерата на Брејди (можен крај на тренерската кариера на беличик) се ближи крај на една династија во NFL што веројатно никогаш нема да се повтори логично е да има доста шпекулации,вистини и невистини трачеви и останати заврзлами.Факт е дека тоа што НЕ го направи последните 15 години треба да е пример за сите спортски организации во светот.Како и да е уживајте во ТБ12 и компанија нема уште многу години да трае.
Ps: Пишувам во полу пијана состојба не замерајте :D

Ај и јас да дадам мое мислење уочи вајлд кард рундата.
Чифс-Тајтанс нема што да се размислува. Огромно изненадување би било се освен победа на Чифс.
Рамс-Фалконс е заебан меч. Ремси се можеби подобра екипа во моментов, ама Атланта има искуство од плејоф. Главен тип би бил плус на поени, мислам дека сигурно ќе оди преку 50 овој меч и на крајот сепак добиват Ремси.
Јагуари- Билси: со 100% здрав Шеди Билси не се без шанса, ентузијазамот е сигурно на ниво по среќниот влез во плеј оф, ама само ентузијазам не добива меч. А и подобро е Џексонвил да добие, инаку Стилерси ќе ги добијат Чифси во дивизиски, а мислам тоа е позаебана варијанта. Тип 1.
И на крај Сејнтс - Пантерс. За мене Сејнтс се сериозен конкурент за Супербол, ми се допаѓа Каролина ама мислам дека се без шанси во овој дуел.
Среќни празници, уживајте со најблиските и 4 супер утакмици.

СК во дупе да си го набиете новогодишниот микс од 22:35 на кецот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom