21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Се радуваш дека ќе умреш? :vozbud:

не се знае тоа ..според проценките ако бидне полар шифт .. 5 милијарди ке умрат ..другиве ке преживеат .. сега зависи каква ти е среќата .

не се знае тоа ..според проценките ако бидне полар шифт .. 5 милијарди ке умрат ..другиве ке преживеат .. сега зависи каква ти е среќата .
Демек ќе преживеат само избраните... по кој критериум?

Gods will. Знаејќи го ставот на погоре верникот, Маnga. :uvo:

И ти ли си во избраните на Манга, кој па не одговори како го дознал тоа дека ќе умрат пет милјарди луѓе.

people what's wrong with you???/

Шпекулации бе човек ..не се секирај:pos2::pos2::pos2:или не смееме да шпекулираме

people what's wrong with you???/

Шпекулации бе човек ..не се секирај:pos2::pos2::pos2:или не смееме да шпекулираме
Пожелно би било да наведиш извор од кој си ги добил шпекулациите... онака колку да се увериме дека не тресеш нешто од твој ракав. И да, малку сериозност нема да смета нели :)

Пожелно би било да наведиш извор од кој си ги добил шпекулациите... онака колку да се увериме дека не тресеш нешто од твој ракав. И да, малку сериозност нема да смета нели :)

51 страна .. на едно 20 клипа има слични информации .за исход ова-ова ..
мртов сериозен сум

ne e vazno dali sme izbranite ili ne vazno e deka 202 ne e krajot na svetot. 2012 ke se sluci 3ta svetska vojna .Vojnata ke trae 4 godini. Pa Po zavrsuvajneto na vojnata ne ceka interesen zivot.Golem napredok za covestvoto.:oeoeoe:

NEma da umrat 5 milijardi tuku 19 milioni.
KE dojde Isus Hristo da ja obnovi verata i ke im sudi na gresnite .
Citajte biblija, Memoarite na nostradamus, Predviduvanjata na baba vanga

Јас планирам да преживеам. Си спремив залихи на храна и сперма за да го спасам човештвото:toe::salut:
Иначе да не се фалам, ама имам и скривница.
Јас исто така сум и верник па верувам дека Господ ќе ме поштеди.
ПОЗДРАВ:salut:

Ce dojdi gospod kako ne. Ni hristos ni gavolot nema da dojdi.BTW ja imam procitano knigata na nostradamus i tamu nisto ne pisuva za isus.

NEma da umrat 5 milijardi tuku 19 milioni.
KE dojde Isus Hristo da ja obnovi verata i ke im sudi na gresnite .
Citajte biblija, Memoarite na nostradamus, Predviduvanjata na baba vanga

Ќе може, плиз, малку референци - каде да ги најдеме конкретните пасуси за да ги прочитаме и да можеме да полемизираме поосновано?

Ќе може, плиз, малку референци - каде да ги најдеме конкретните пасуси за да ги прочитаме и да можеме да полемизираме поосновано?
Не сакам да го бришам, инаку ни линк ќе има ни референци кон тоа што го кажа... имено, авторот е еден од онаа група на избрани верници.

Продолжете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom