Prvo da ti odgovoram vo vrska so BOG ili GOSPOD. Ne veruvam vo mitski i izmisleni likovi kako isus hristos, muhamed itn. Koj se kopija na mnogu bogovi pred niv. isto taka ne veruvam vo paganski obicaii, crkvi dzamii hramovi itn.
Bog e energija ljubov, jas sum bog ti si bog sekoj e bog, bog e energijata koja ne dvizi , zivotot e energija. Energijata ne umira, umiraat samo nasite tela.
--- надополнето: Sep 18, 2011 9:34 PM ---
Ова е комплетно пријателски совет, не верувај во тие глупости ќе си ги оштетиш очите.
Ima resenie i za toa ocni kliniki, inaku za informacija vidot mi se podobri so gledanje vo sonceto
--- надополнето: Sep 18, 2011 9:36 PM ---
Да. Во сите книги верски се збори за еден лик, на неколку различни начини (ги има преку 7.000 активни).
Имаше таква тема на форумов.
http://forum.kajgana.com/threads/47763/
Четвртата димензија е времето, ништо повеќе. Само еден реален координатен систем, со движење во просторот.
Да. Во сите книги верски се збори за еден лик, на неколку различни начини (ги има преку 7.000 активни).
Четвртата димензија е времето, ништо повеќе. Само еден реален координатен систем, со движење во просторот.
Sega ke to odgovoram i za vremeto
--- надополнето: Sep 18, 2011 9:42 PM ---
27.05.95.
P: Počevši sa 4. denzitetom, nismo više ograničeni na samo fizički oblik postojanja. Ključna fraza je: „varijabilnost fizičkog stanja“. Jednom kad se preselimo sa 3. u 4. denzitet, svi zajedno se krećemo prema 7. denzitetu. Kad povećamo naše znanje, našu svest na određeni nivo, možemo preći na idući nivo.
Kada selimo iz 3. u 4. denzitet, na tom stupnju prelaza, imamo sposobnost vizualizacije i odlučujemo koja je naša realnost. Mi kreiramo realitet u 4. denzitetu u kojem ćemo živeti.
Dakle, na jednoj određenoj tački, to više ne mora biti čvrsta ( solidna – materijalna ) realnost. Ona u potpunosti može biti energija, možemo biti tzv. svetlosna bića. Moći ćemo menjati tu realnost, samo pomisleći na nju i stvoriti čvrstu materijalnu realnost u kojoj ćemo biti. U njoj možemo biti i materijalni. {sada vidite zašto sam rekao da će mašta biti glavno oružje - p.p.}
Takođe, na tom stepenu, vreme ne postoji kao takvo, kakvog ga mi doživljavamo. Naše shvatanje vremena postoji samo u prva 3 denziteta. Svaki denzitet shvata ga različito. Ono što mi percipiramo kao nazad i napred kroz vreme, kad dođemo u 4. denzitet, više ne postoji. Bića sa tog denziteta mogu ići nazad i napred kroz vreme našeg 3. denziteta zato jer za njih, to vreme ne postoji. Sve je sada. Jedno je samo vreme. To je kao čitava hrpa različitih prozora ( vrata ), jedan je 1917, drugi je 1943, ili bilo koji drugi, i oni mogu proći kroz koji god požele... Tu je i granica realnosti.
Zemlja se kreće prema 4. denzitetskom prostoru u svemiru. Ili se on kreće prema nama, ili oboje. Ta granica realiteta, to preklapanje između denziteta je takođe i preklapanje između dimenzija – dimenzije, prema Kasiopejcima, su bočni realiteti; sve moguće realnosti određenog nivoa denziteta, beskonačan broj. Razlika je između denziteta i dimenzije.
Pre su nam već rekli (Kasiopejci) da se u svemiru (univerzumu) rađaju životi na svim nivoima, i da su ljudi samo jedna selekcija. I šta nam još kažu, mislim, je to da dolazeća granica realiteta, ova promena denziteta, koju osećamo, stimuliše svest. Bitno je da shvatimo da ono što dolazi, da je to kraj jednog Velikog ciklusa. Veliki ciklus je 309000 godina... Više ili manje koju godinu ili dan... kako mi merimo vreme.
Na početku tog velikog ciklusa, bili smo genetski izmanipulisani – osakaćeni za dobar deo gena, što je prouzrokovalo u ograničavanju naše svesti a i takođe ograničavanju kroz naše DNK, da shvatamo vreme. U našoj DNK je ograničenje prouzrokovano time. Sada, na kraju ovog 309000-godišnjeg ciklusa, mnogi ljudi doživljavaju promene u njihovim slomljenim DNK, kao rezultat promena energija, kao i mogućnost njihove mentalne snage i percepcije da se povećavaju eksponencijalno.
Izvini sto go postirav na srpski zasto mu napraviv samo copy paste