Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Ова на википедија и мислам дека е така, тројца различни режисери во тритре продолженија.

Episode VIII
is planned to be released on May 26, 2017,[2][3] with filmmaker Rian Johnson writing and directing it. Johnson is also to write a story treatment for Episode IX,[4] which will be directed by Colin Trevorrow.[5]

Како можат од сега да знаат кој ќе режира во 2019???

Како можат од сега да знаат кој ќе режира во 2019???

Пошто филмот ќе почне да се снима барем две години порано. А и тоа што знаат кој ќе биде режисер значи дека имаат све испланирано, што е добра работа.

Добар е филмот, има интересна авантура, ми се свиѓа хуморот, ефектите се добри

Проблемот е во веќе виденото, скоро цел филм е рециклажа. Додуша цел лор на SW се сведува на истото, само во поинакви скинови.

Ако веќе се даваат оценки од 1 до 10, јас му давам 8/10.

Најјак момент ќе беше под маската на Kylo Ren да се крие Ray Liotta. :D

Но сериозно, мислам дека актерот е погоден за ликот што го игра. Добро што се одлучиле за релативно непознат актер. Некој рече дека бил грд и ради тоа бил утка во кастингот, како тоа да е релевантно како ќе го одслика ликот. Ете го видовме манекенот Hayden Christensen во Revenge of the Sith како неубедливо се трансформираше во Darth Vader.

Понатаму, можно е Rey да била тренирана во некој ран период од нејзиниот живот (најверојатно од Luke) и дека ги пронајде тие притаени вештини во моментот кога го допре lightsaber-от. Друго, сфативме дека Rey е Force Sensitive и додека беше загрозена преживувачкиот инстикт и го отвори умот кон The Force и препушти на силата да ја води. Во стил "Let the Force guide you", што објаснува како влијаеше врз stormtrooper-от и како успеа да го грабне lightsaber-от. Значи или имала основен тренинг или пак силата и го покажа патот, тој е заклучокот што може да се извлече до овој момент.

Не верувам дека Rey е поврзана со Han/Leia бидејки воопшто не не наведува филмот дека потенцијално имаат уште едно дете. Можеби е ќерка или рандом поранешна force sensitive ученичка на Luke Skywalker на која и ја избришал меморијата со цел да ја заштити.

П.С. Фалеше моментот "Ben Solo, I am your father" и да врискам у кино. :D

Но сериозно, мислам дека актерот е погоден за ликот што го игра. Добро што се одлучиле за релативно непознат актер. Некој рече дека бил грд и ради тоа бил утка во кастингот, како тоа да е релевантно како ќе го одслика ликот. Ете го видовме манекенот Hayden Christensen во Revenge of the Sith како неубедливо се трансформираше во Darth Vader.
This. Adam Driver е ненормално добар фит, грд бил/утка бил/бил фан на стар трек итн се редовни пмс оправдувања на мрчаторите. Негативец ипол!

Адам одлично ја одигра својата улога, мене ми се допадна иако е грд.

Адам одлично ја одигра својата улога, мене ми се допадна иако е грд.

Можда тоа е поентата на ликот и затоа го одбрале него за улогата. Пошто е грд, женските не го сакаат и затоа паднал на темната страна.

Филмoт гoре дoлу тoј е уште еднo Star wars прoдoлжение. Никaкo не ги сфaтив oвие фaмилијaрниве врски, Кaјлo му е син нa Сoлo a мaскaтa oд вејдер јa чувa вo привaтнa кoлекцијa и гo нaрекувa дедo??? Или грешкa вo превoдoт? Нели скaјвoкер беше син нa вејдер?

Хумoрoт излишенo клише ми беше, еден член имaше пoстaвенo рецензијa нa aнглиски сo кoјaнсе сoглaсувaм зa сите нелoгичнoсти вo филмoт.

Филмoт гoре дoлу тoј е уште еднo Star wars прoдoлжение. Никaкo не ги сфaтив oвие фaмилијaрниве врски, Кaјлo му е син нa Сoлo a мaскaтa oд вејдер јa чувa вo привaтнa кoлекцијa и гo нaрекувa дедo??? Или грешкa вo превoдoт? Нели скaјвoкер беше син нa вејдер?

Хумoрoт излишенo клише ми беше, еден член имaше пoстaвенo рецензијa нa aнглиски сo кoјaнсе сoглaсувaм зa сите нелoгичнoсти вo филмoт.
Па внук му е на Вејдер, али од страна на ќерка му Леја, не од страната на син му Лук. :)

Па внук му е на Вејдер, али од страна на ќерка му Леја, не од страната на син му Лук. :)

Сегa се сетив, лејa и скaјвoкер беa брaт и сестрa. Уште чистaчкaтa дa им испaдне мaјкa и oчекувaј:

mq1.jpg

la_guerra_de_las_galaxias.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom