2013 Africa Cup of Nations | 19.01.2013 - 10.02.2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на овој турнир

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Тренерите и не се толку лоши колку што црнциве не можат да разберат тактика.
Зависи кои.............еве Брегот имаат играчи како Дрогба, Жервињо, Калу, Траоре, браќата Туре, Тиоте итн итн.........сите овие работеле со одлични тренери како Анчелоти, Хидинк, Мурињо, Венгер, Сколари, итн итн. Ни Гана не заостанува. Имаа златна генерација со младинците. Им фали квалитетен селектор и на едните и на другите. Исто и на Белгија инаку ќе поебат страшна генерација на играчи.
Брегот во 2010 на светското Ериксон го назначија :facepalm::pos: После нема успеси..........е нема
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 22:50 ---
Инаку Мароко имаат вечити таленти како Шамак, Асаиди, Белханда, Тарабт и секако легендарниот Набил ел Жар

- Бидејќи уплатив на Конго , ја гледам цела досега Конго - Нигер. Очобол добив , одам да ги барам капките за очи сега.
- Мбокани клапчо еден , каква шанса промаши .
- А овие Нигер жалниве лежат по теренов , бод да земат . А тој бод може само кај што не треба да си го бутаат.
- Најлош меч на Афрички куп во живот што имам гледано . преку 100 грешка пасови , судење 0 ( како и на цел куп)

Дали и некој друг видел вчера, на натпреварото Того со не знам кој таму било додадено 13 минути продолжение без никаква посебна причина. Ништо посебно не се случило, требало 3-4 минути продолжение, а судијата го продолжил натпреварот за 13 минути при водство од 1-0 за Того. У 96та постигнале уште 1 гол за 2-0 и по некоја минута бил свирен крај. Некој да не знае нешто за ова?

Некој да не знае нешто за ова?
Ова се деси.
537140_505720692804654_1909303992_n.png

Дали и некој друг видел вчера, на натпреварото Того со не знам кој таму било додадено 13 минути продолжение без никаква посебна причина. Ништо посебно не се случило, требало 3-4 минути продолжение, а судијата го продолжил натпреварот за 13 минути при водство од 1-0 за Того. У 96та постигнале уште 1 гол за 2-0 и по некоја минута бил свирен крај. Некој да не знае нешто за ова?

:pos:

Иначе голчето за 0-2 падна точно во 100-та минута...

:pos:

Иначе голчето за 0-2 падна точно во 100-та минута...
Па не знам не гледав, читав live коментар:

• 89' Looks like we have the goalposts sorted out. Could be another five or six minutes to play in this match. Play resumes.
  • 90+3' I can't believe this. They have added 13 minutes to this match. Astonishing stuff here.
  • There was only three or four minutes left of the match plus injury time. Not sure how the referee has arrived at this decision.
Пак било превише...

Ова се деси.
537140_505720692804654_1909303992_n.png
Лелеее како ми е мака што ми е сесија, две утакмици изгледав од купов и се послав од смеење, циркус е купов. Од организација до начин на игра па до судии, тие што имате време глејте ги утакмициве, една дешавка по натпревар има минимум :pos:

Аууу Капе Верде поминаа натаму :pos: Отиде Мароко упм. Види ги ти зеленортски острови сензација приредија :coffee:
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 20:28 ---
П.С. Во анкетата фали Капе Верде но немаше место и претпоставував дека никој нема да гласа за нив па ги тргнав. :icon_mrgr:
Баш тие ќе освојат :icon_lol: Дај стави ги сакам да гласам за нив :D Нека се тргни некоја што нема ич гласови или испаднала :D

Голманиве од Јужна Африка и Мароко денеска беа како татко му на Оласаловаолалалович (K-15 - Struski ruceci na poezijata), абе последни 5мин. паѓаа во несвест на дупе.

Посмешен турнир од овој здравје.
Сеа се каам шо не ги стаив Капе Верде у анкета. (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom