2013 Africa Cup of Nations | 19.01.2013 - 10.02.2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на овој турнир

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку табови имаш отворено? :eek:
До вчера имав 4 активни прозорци со по табови како на сликата и уште 18-20 прозорци со по 20тина табови секој само исклучени од Task Manager-от на Google Chrome.. :icon_mrgr::icon_mrgr: Немам доказ сега да ти покажам,вчера 2h ги исклучував..
Се навикнав така да ми седат последниве 2 години, а и неможам одново да се логирам на фејсбукк ,твитер ,кајгана, гугл, хотмејл и уште 200 такви секој ден.
Плус и го немам исклучено лаптопот од октомври,цело време ми е на hibernate/sleep така да не ги отварам секој ден по толку прозорци и табови..
Во инкогнито мод е човекот, сигурно прави нешто :D Браво за трудот сепак
Цело време 24h дневно ми седи на инкогнито :icon_mrgr::icon_mrgr:

Да не биде целосно офтопикк мислењево,ке го ставам распоредот на натпреварите:
FX 01.png
FX 02.png
FX 03.pngFX 04.png

Гледајте ги преносите на српскиот еуроспорт,коментаторите се лудница. Го пратам купот од пред неколку години,нема нешто којзнае што фудбал,ама интересни се за гледање.

Одличен фудбал се игра. Овие Капе Верде не биле баш лоши, добро играат иначе пренос на Еуро Спорт!

Браво за Капе Верде, ги надиграа Јужна Африка, секоја чест.

Лудница се овие еј, крајот! :pos:

Замбија - Етиопија, голманов на Етиопија му влага со „мајагери“ на играч на Замбија. И тоа топката не беше ни блиску, овој му влезе у „Де Јонг“ стил.

Нејсе, чист црвен беше. Али овие од Етиопија пробуваат со финти. Голманов глуми повреда, сеа ваљда глумеше не изгледаше ништо сериозно, за да го изменат и да не добие црвен како не би останале со играч помалку. :pos:

И судијата се двоумеше што да направи, али на крај, праведно му даде црвен на голманот, мораше да излезе играч за да влезе резервниот.

Плус сеа на крај, Замбија дава гол идат да се радуваат од трибини им се фрлаат со вувузели навивачиве на Етиопија. :pos:

Од она што го видов, и Етиопија ќе почне да ни се заканува на ранг листата на Фифа ( ако не се веќе пред нас ) :pos:

Сосема заслужено до бод. Овие барем цела нација нема проблем со кондиција , може да трчаат и спиејќи :pos:

Етиопија сосема солидно..многу добра комбинаторика и и мотивација... браво (y)и плус и со црвен картон

Откако го пиша Нињо постот експлодираше нешто на стадионот :pos: а овој голманов лежеше може 7-8 мин добри а судијава даде само 3 прпдолжение, па при крајот етиопските фанови клекнаа и гледаа нагоре, ваљда се молеа за гол :pos:

Од 6 меча 5 завршија нерешено :eek:

Од 6 меча 5 завршија нерешено :eek:
То је, ја мислев дека ќе има победи, добри резултати и одлично голови, но ништо од тоа. Ајде утре ќе биде интересно Брегот на Слоновата коска - Того.

Кога игра пак Етиопија? Ова денес и да се наплаќаше за гледање немаше да ми е жал. Можам само да претпоставам што комедии има на другион централноамерикански куп :D
Едит - видов ок, ми се отворија сликите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom