2013 Africa Cup of Nations | 19.01.2013 - 10.02.2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на овој турнир

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Wait a minute . Мислев дека ќе е 2 квота за да освои Брегот , а сега проверив на Бетсити сајтот дека квотата е феномална 3.10 !!!!!!!!!!!

Ќе се праи пари овој јануари . :)

Значи гласам за конечно освојување на купот на ОБАЛАТА.

И покрај тоа што имаат последен пат освоено титула во 90тите, сеуште се фаворити...не само поради звучните имиња, туку и поради начинот на игра.
За мене се сеуште број 1. фаворити, тука некаде се и Замбија, Гана, Јужна Африка и Ангола.
Но, ќе препуштиме на случајот, остануваме да се види кој како ќе изигра. :)

Брегот на слоновата коска пак ништо нема да направат ни годинава, џабе летат толку. Пак ќе има нешто изненадување како лани, ама ај да видиме. За мене Гана прв фаворит. Јужна Африка тешко дека ќе се бори за титула

П.С. Во анкетата фали Капе Верде но немаше место и претпоставував дека никој нема да гласа за нив па ги тргнав. :icon_mrgr:

Сега да гледаме Гулф купот па после купот на нациии во Африка :icon_mrgr:

Феноменален фудбал претстои овие два месеци.:cuc:

Покрај овие два турнири се игра и Copa Centroamericana. Таму не се игра нешто добар фудбал, но штом игра Ел Салвадор мора да се гледа :icon_mrgr:

Покрај овие два турнири се игра и Copa Centroamericana. Таму не се игра нешто добар фудбал, но штом игра Ел Салвадор мора да се гледа :icon_mrgr:
Никарагва има да ги согази.:sneaky:

Брегот на слоновата коска пак ништо нема да направат ни годинава, џабе летат толку. Пак ќе има нешто изненадување како лани, ама ај да видиме. За мене Гана прв фаворит. Јужна Африка тешко дека ќе се бори за титула

П.С. Во анкетата фали Капе Верде но немаше место и претпоставував дека никој нема да гласа за нив па ги тргнав. :icon_mrgr:

Сега да гледаме Гулф купот па после купот на нациии во Африка :icon_mrgr:

Капе Верде ќе освои(y);)

Ovie Etiopija stvarno imaat reprezentacija? :pos:

Kolku samo kondicija imat , ke trcat po 20 km na 90' :pos:

Бидејќи Камерун не изборија пласман, овојпат ќе навивам за Нигерија!

Иначе нешто ми вели Тунис ќе изненади :D

И бидејќи ги нема Сенегал, сакам и мислам дека Гана ќе освои :sneaky:

Си навивав за Камерун поради Ето, а сега оти не изборија пласман и оти сум gloryhunter ќе навивам за Замбија :)

Мароко освојува сеа. Слободно букмарк ставете на ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom