Mainframe
Mr.Goodkat
- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 336
- Поени од реакции
- 30
Немам коментар.Сликата е доволна.
Велат дека сликата вреди илјада зборови. А богами и сликава погоре вреди

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам коментар.Сликата е доволна.
AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град
И после кога кажувам не звучи на добро референдум Братот ме убедува дека македонците биле доволно свесни. Топки варени биле свесни, ова покажува дека доста од „македонците“ се бескичмењаци кои за пари (ЕУ и НАТО) и децата би си ги продале а не па името. И што е најтрагично е тоа што ќе мислат деика ќе добијат пари ама ништо нема да добијат само заблуда во која се наоѓаат.
Братот те убедувал, добро ајде стави прст на глава.
Па што ќе ние земјава доколку нема Македонци?
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?.
Еве за ова рака ти пуштам...Па можеме да ги објавиме во медиумите..Јас планирам на одмор да заминам на преминот Богородица и малку да фотографирам возила со Македонски регистрации упатени кон Егејска Македонија ќе изработам нешто како алманах на Македонската доследност.![]()
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?