2.000 Македонци дневно заминуваат на одмор во Гејлада

• Креатор на темата Креатор на темата Airbus
  • Време на започнување Време на започнување
Немам коментар.Сликата е доволна.

Велат дека сликата вреди илјада зборови. А богами и сликава погоре вреди :) Ако одам на одмор ќе одам за да се одмарам, а не да чистам. Имаш златен Охрид :)

Што трескате бреее.Тие не одат Грција туку Егејска Македонија-Солун да го ослободат...Тоа е нашата нова фаланга-КИТОВИТЕ НА ТРАНЗИЦИЈАТА!

Мазохистичка нација сме бе. Кога не мачат и тепат, поарно ни е.:toe:

Не можат да одолеат за 130 евра да го видат Родос и Закинтос.:tapp:

И педерите мораат да одат на одмор некаде....:tapp:

Добро бе, овој народ има сливи у главата наместо мозок. Ама ако, ќе им се посреќи у Гејлада.
Само ова за 2.000 дневно некако ми стои како напумпана бројка со оглед на тоа што пишуваше низ весници дека во агенциите се откажани повеќето резервации за грција и дека интересот е намален за 70%.

Јас планирам на одмор да заминам на преминот Богородица и малку да фотографирам возила со Македонски регистрации упатени кон Егејска Македонија ќе изработам нешто како алманах на Македонската доследност.:toe:

AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град

POVIK DO FANATICITE

1.OD 1.07.2008 DO 2.08.2008 OTVORETE TEMA
(OVA SE LUGETO KOI GO GAZAT MAKEDONSKOTO DOSTOINSTVO I SO SLIKI OD REGISTARSKITE TABLICKI NA KOLITE NA OVAA TEMA DA SE OBJAVAT... za sekoj slucaj da gi znaeme)

Eден другар го прашувам кај на одмор. Вика гејлада(он си ја вика право име :S) и радосен што татко му украл австриски таблички па коа ќе ја паркирал немало да му ја кршат. :uvo:

И после кога кажувам не звучи на добро референдум Братот ме убедува дека македонците биле доволно свесни. Топки варени биле свесни, ова покажува дека доста од „македонците“ се бескичмењаци кои за пари (ЕУ и НАТО) и децата би си ги продале а не па името. И што е најтрагично е тоа што ќе мислат деика ќе добијат пари ама ништо нема да добијат само заблуда во која се наоѓаат.

Братот те убедувал, добро ајде стави прст на глава.

Па што ќе ние земјава доколку нема Македонци?
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?

Трагично.

А во врска со овие “информации“ на А1, треба ли коментар воопшто, се знае во која насока се делува на психата на луѓето, се промовираат пропратно евтините аранжмани за Грција за да се залажат луѓето и да се охрабрат со тоа дека веќе “многу“ народ отишло во Грција.

Ова е пред се поддржано од туристичките агенции, и мислам дека тие треба да бидат на удар најмногу затоа што НУДАТ воопшто одмори во Грција.

А за оние кои сепак одат да трошат пари по Грчките плажи нека им служи на чест.

Братот те убедувал, добро ајде стави прст на глава.

Па што ќе ние земјава доколку нема Македонци?
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?.

Да,барем јас лично,од тоа највеќе се плашам.

Јас планирам на одмор да заминам на преминот Богородица и малку да фотографирам возила со Македонски регистрации упатени кон Егејска Македонија ќе изработам нешто како алманах на Македонската доследност.:toe:
Еве за ова рака ти пуштам...Па можеме да ги објавиме во медиумите..
ay.gif

Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?

Не братот не се плашам дека сопствениот народ ќе се самопредаде, туку се плашам од до сега веќе повеќепати способноста да некој преку медиумите ширејќи дезинформации за пропаст на државава ќе успее да им ги стресе панталоните на народот и од вметнатиот страв народот наместо да си ги брани човековите права да гласа за ЕУ и НАТО по друго име, потполно дезинформиран за пропаст на државава и енјзина целосна изолација.
И не ми кажувај дека не се во мал број таквите, кога на мајка ми успеаа да и го исперат мозокот што останува за другите.

Искрено ова не ме изненадува со оглед на тоа што некои од клас само месец по ветото отидоа да си купуваат фустани од таму за матура (како да не можеа да најдат на друго место). Кога тогаш отидоа, што останува за сега :pov:. За жал, кај нас има премногу продадени души!

Арам да им е на тие што и покрај се им оставаат пари на педерине. Им посакувам да ги малтретираат што повеќе, да им ја скршат колата и да имаат најлош можен одмор (за предавството што го прават и тоа им е малку). Можеби тогаш ќе им текне да не стапнат веќе во Гејлада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom