Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
So ogled na toa deka nekoi mazi sakaat povekje golemi i raskosni gradi... zenite se odlucuvaat na plasticni operacii , vmetnuvanje na silikoni.... no nekoi mazi povekje se palat na golem i dobro oblikuvan zadnik.. e za toa bas i nema resenie po pat na plasticni operacii... e sega mene me interesira...

sto povekje:
UBAV I GOLEM ZADNIK ili
GOLEMI I RASKOSNI GRADI?

пер дефинитивно комбинација од двете... ама ок е и со едно од тие две

Па подобро да е добро скромно и едното и другото, ама веке кога е во прашање би одговорил стегнато газенце не некој фурна газе така стегнато средно.

Епа стегнато газе и обликувани гради.

definitivno ubavi i raskosni gradi,a zadnikot jas ke i go oblikuvam.za gradite mozam da pomognam okolu formata i zategnatosta,ama za goleminata ne.

Убав задник и средни гради

задник ќе има секако, затоа бирам гради :)

Од секогаш раскошните гради ми биле у преоритет задникот може и среден

sum ZA raskoshni gradi , no sepak ne preterano- a zadnik NE - nikako golem zadnik - fino , cvrsto gaze DA

So ogled na toa deka nekoi mazi sakaat povekje golemi i raskosni gradi... zenite se odlucuvaat na plasticni operacii , vmetnuvanje na silikoni.... no nekoi mazi povekje se palat na golem i dobro oblikuvan zadnik.. e za toa bas i nema resenie po pat na plasticni operacii... ?

Грешка си, постојат и пластични операции со вметнување силикони со цел да се истакне глутеусот , што резултира со зголемување на задникот. Ако е мрзи да вежбаш, стај силикон и готово. Сепак, природно си е природно, без разлика на големината. Барем јас така мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom