Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Веб-сајт
diana-lady.hi5.com
So ogled na toa deka nekoi mazi sakaat povekje golemi i raskosni gradi... zenite se odlucuvaat na plasticni operacii , vmetnuvanje na silikoni.... no nekoi mazi povekje se palat na golem i dobro oblikuvan zadnik.. e za toa bas i nema resenie po pat na plasticni operacii... e sega mene me interesira...

sto povekje:
UBAV I GOLEM ZADNIK ili
GOLEMI I RASKOSNI GRADI?

Пропорционално тело. Ни таму многу, ни ваму многу. Компромисен дипломатси одговор.

eeee sega i ti... toa retko se naogja... prasanjeto ne bese sakate li devojka so 90 60 90 proporcii.. tuku sto povekje sakate...gradi ili zadnik.. na sto povekje merak?

Ни едното ни другото. Минијатурни гради и задник се одлични.

А не некој задник голем како бивша Русија или пак гради од кои една да тежи 5 килограми.

Убаво стегнато газе и нозе...големки (НЕ ГОЛЕМИ) гради :)...онака малце поголеми нема гајле...ама лошо е да се мали :) (не дека ќе ми смета мене многу, ама веќе кога би бирал)

Абе ама си го пишал воа...кога кажуваш голем задник,одма се помислува на нешто масовно,што повеке личи на мечка неголи на човек.
Би оделе во секој случај градите,ама не раскошни во стилот на Памела Андерсон,туку убави...

...

Имам слабост на убави гради ... каква слабост.
Ценам кога ќе видам девојка во убаво деколте со прекрасно обликувани гради кои сами по себе ти го влечат погледот.
Добар задник ... не ми го прави толку ќеифот.

газенцееееееееее, ГАЗЕНЦААААААА!!!

I like big butts and I can not lie
you other brothers can't deny!!!

Shake that ass bitch and let me see what you got!!! damn...

добри, стегнати и не масовни, туку доволна големина гради... не можам да одолеам...

Најубаво е кога се сразмерни со остатокот од телото...
Што би и вределе големи гради и шифоњер задник ако не и стојат...?

Задник дефинитивно!!!! На една бутка пивото, на друга кикириките.

Извинете за екслиплицитните слики...ама така налага темава..

ndn_26980.jpg

ndn_24606.jpg

Е ова е идеално...

Услов (како типкава) да се природни. Подобро природни мали отколку вештачки силикони!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom