Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи од наследениот ген и од самата конституција.
Имаше право Скул кога напиша дека нема шанси туку така да пораснат, ма не знам таму чај од нане, смоки или некои др работи.
Знам со сигурност дека Јасминот (пилули кои ги препишуваат за нарушен менструален циклус, за контрацепција и сл) поради хормоните кои ги содржи доведува и те како до зголемување на градите.
За период од 4 месеца, променет број на градник од 75 на 95-ка :kesa:

А што бара темава во Љубов и секс?:pos:

Ја преместувам во Здравје.

Инаку не сум запознаена со методи за побрз раст на градите, моите растат без разлика што јадам. Маме им, од ден на ден се се` поголеми.:pos:
Леле и моиве исто! :pos2::pos2::pos2:
А инаку ми имаат речено дека од смоки растат, јас обожавам смоки,може од тоа ми се како балони! :pos:

Од конзумирање почесто јајца и пилешко месо. Со гаранција .:helou:

Ама кај нас ги нема тие мастики такада :baeh: ...а мислам дека растат од секс хммм да дефинитивно растат од секс:vozbud:

Машко раче дефинитивно...кај сум фатил силикони израснале:D:D
Ајде сеа сериозно иам слушнато дека ако ги сунчаш на полна месечина растеле демек!

Мислам дека освен генот, бременоста нема шанси од мастики или смоки да пораснат градите.На пример јас јадам смоки многу, јадам пилешко претежно и јајца често а абер нема од поголеми гради.Значи овој рецепт јок.

Мислам дека освен генот, бременоста нема шанси од мастики или смоки да пораснат градите.На пример јас јадам смоки многу, јадам пилешко претежно и јајца често а абер нема од поголеми гради.Значи овој рецепт јок.
i jas sum za:toe: ni6to ne pomaga..iako pred nekoe vreme slusnav deka propolisot pomagal za rastezot na gradite,no ne znam...ke proveram i ke vi kazam:cuc: :cuc: :icon_roll

Би требало и од секс да растат , ама не сум сигурен ,имаше во некое списание таква статија ! :)

Би требало и од секс да растат , ама не сум сигурен ,имаше во некое списание таква статија ! :)
abe seks...:pos2: ako bese smo od toa...poveketo zenski ke bea so...
ne znam so da kazam...ako kazam oti e do genot?...ke se demantiram samata sebe si ,zosto vo semejstvoto sme sosema sprotivstaveni:toe: :toe: :toe:

Машко раче дефинитивно...кај сум фатил силикони израснале:D:D
Ајде сеа сериозно иам слушнато дека ако ги сунчаш на полна месечина растеле демек!
Хаха,ти си издрогиран :pos::pos::pos::pos:

Нека ви фрла некој квасец!
хехехе:)

ИМР* рулз... подобрување од 70ка на 75ка

*ИМР= искусна машка рака​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom