Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ноуп@Kangchenjunga
@Saasko
@bijons
@коцка
@Lester Freamon
@Darling
@Menethil
@Darklady
@Monte
@Manga
@Tyler Durden
@TGTBF
@zmej gorjanin
@Shutmanga
@reddevil4ever
@Perdika I
@'DIABLO'
ако некој има профил на летербокс нека пријави... од другите имам
Сталион, пријавувањето во сикрет санта му е мислам последна активност на форумов
Може... Ја требаше на 13ти кај сите да ги пратам филмовите, али се забораив и пола веќе ги пративТие што добивме филмови, смееме да пишеме мислење деновиве или ќе треба да чекаме до 14-ти?![]()
Страшно.Јас го добив најслаткиот филм евр, ако може да се нарече филм...
Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain
Филм што со години ми е во букмаркс, и да не беше ова веројатно ќе си останеше уште долго таму. Знам дека постои, знам дека е предобар филм ама самиот постер ме одбиваше на секое мое "ај бе ќе го глеам". 99.99% сум сигурен дека знам кој ми го даде и огромно благодарам за филмов и за пораката.
Не знам сериозно како да напишам рецензија за филмов. Нема зборови со кои можам да ја доловам убавината на истиот. Во пораката стои дека некојаси Lucy на letterboxd пишала „the movie equivalent of being hugged“, и навистина е така! Амели нема ниту една маана. Боите се совршени, хуморот пресладок... „At least you'll never be a vegetable. Even artichokes have hearts!".
Амели е срцка, многу ми се допадна нејзиниот лик. Луѓето околу неа беа толку гласни, а она сепак тивка... и најмногу кажа. Амели е тоа што ми фалеше периодов in real life. Едно е сигурно, дека ќе го репризирам пак во следната недела-две.
Не можам да ви го препорачам, само јас го немам гледано според letterboxd.
10/10
пс. На два пати сум бил во Париз и сум поминал низ улицата каде што се наоѓа Les 2 Moulins, ама не сум знаел што пропуштам. Сега имам желба да го посетам само за да седнам тука.
Темата ми отиде на игнор од X причини, ама памтам дека негде скоро прочтав рецензија за филмов. Извини, ветувам ќе се поправам!Страшно.
Комито ќе те сокршам на милион делови! Нели рековме ќе ме слушаш за предлози, нели рековме Комитке I got you? Па за што пишувам јас рецензии, душата си ја истурив во 30 дејс челенџот! За ништо!
Ме разочара! Ама рецензијата ти е чиста емоција 10/10, а јас сум слаба на тоа, па ќе ти попуштам![]()
И ја го немам гледано.Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain
Не можам да ви го препорачам, само јас го немам гледано според letterboxd.
Одма да го глеашИ ја го немам гледано.![]()