- Член од
- 21 октомври 2014
- Мислења
- 4.083
- Поени од реакции
- 6.742
Се наместив, не можам да одбијам сега...Ајде +1ќе играш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се наместив, не можам да одбијам сега...Ајде +1ќе играш?
Лесно е за тебе. Ги имаш сите по старите Moviespotting теми. Само отвори, и copy-paste прави. Нам ни беше тешко, зашто по сеќавање ги додававме.Направив и јас сега, ве заследив сите.А филмови кога ќе ставам, незнам.
![]()
Нема да можам да учествувам, ептен сум во гужва периодов ќе ве барам потака хехе@Chiksy^ @Hello Kitty @Kangchenjunga @Imperatorot @Mr. Mojo Risin' @Setsuko @Saasko @bijons @Mark Renton
Последен ден за пријавување!
Ја не прифаќам, како што кажав, ако предлогот е надвор од темата се свикува комисијата и ќе следат дополнителни мерки!Jas prifakam i obicen poklon, ne mora romanticen. Mala paznja so se vika.![]()
Во првиот пост е објаснето, прочитај убаво за после да не испадне да оставиш некое друго дете без поклон како @Chiksy^Pojma nemam so se desava ali aj gde svi Turci, tamo i mladi Mujo.
+1
Само за појаснување на членовите...Ја не прифаќам, како што кажав, ако предлогот е надвор од темата се свикува комисијата и ќе следат дополнителни мерки!
Кој беше црниот Дедо Мраз што не му даде поклон на Чикси?Во првиот пост е објаснето, прочитај убаво за после да не испадне да оставиш некое друго дете без поклон како @Chiksy^
... ај може оправдано не било намерно, вируси насекаде овој период, штом не бил логиран не му замерувајте!Сталион, пријавувањето во сикрет санта му е мислам последна активност на форумов
Јас немам@Kangchenjunga
@Saasko
@bijons
@коцка
@Lester Freamon
@Darling
@Menethil
@Darklady
@Monte
@Manga
@Tyler Durden
@TGTBF