Secret Movie Valentine

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој член сакате да ви избере филм?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Овој период во Кајгана ерата може да се нарече како "Дигитално поврзување на филмските љубители". Браво браво :D

Од 734 филма со надпросечна оценка имам изгледано околу 10 романтични филмови, од кои неколку се на @Corvus од филм клубот... Ќе гледам деновиве да си го зголемам изборот. :D

Направив и јас сега, ве заследив сите. :D А филмови кога ќе ставам, незнам. :D
Лесно е за тебе. Ги имаш сите по старите Moviespotting теми. Само отвори, и copy-paste прави. Нам ни беше тешко, зашто по сеќавање ги додававме. ;)

Jas prifakam i obicen poklon, ne mora romanticen. Mala paznja so se vika. :D
Ја не прифаќам, како што кажав, ако предлогот е надвор од темата се свикува комисијата и ќе следат дополнителни мерки!
Pojma nemam so se desava ali aj gde svi Turci, tamo i mladi Mujo.
+1
Во првиот пост е објаснето, прочитај убаво за после да не испадне да оставиш некое друго дете без поклон како @Chiksy^

Ја не прифаќам, како што кажав, ако предлогот е надвор од темата се свикува комисијата и ќе следат дополнителни мерки!
Само за појаснување на членовите...

Јас сум комисијата

Во првиот пост е објаснето, прочитај убаво за после да не испадне да оставиш некое друго дете без поклон како @Chiksy^
Кој беше црниот Дедо Мраз што не му даде поклон на Чикси?

Дедо Мраз го продаде кучата

Сталион, пријавувањето во сикрет санта му е мислам последна активност на форумов
... ај може оправдано не било намерно, вируси насекаде овој период, штом не бил логиран не му замерувајте!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom