Една причина би можела да биде, заради твоето членување овде од 2008 год. Ако е поскапо, тоа е веќе друга работа.Ако ги имам истите цени тука што зашто да идам преку кајгана?
Јас, барем, така би постапил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една причина би можела да биде, заради твоето членување овде од 2008 год. Ако е поскапо, тоа е веќе друга работа.Ако ги имам истите цени тука што зашто да идам преку кајгана?
Да го цитирам МистиченАко ги имам истите цени тука што зашто да идам преку кајгана?
За да подржиш развој на нов бизнис и да излезеш од МК клише да му цркне козата на комшијата... Секој нов бизнис кој и да го започнува е за поздравување заради храброста и ентузијазмот во една земја како МК.Ако ги имам истите цени тука што зашто да идам преку кајгана?
Да, за Android TV box-овите има 6 месеци, додека за Xiaomi TV Box - 2 години.Garancija za androd boxovite ima ili ne?
Тоа што го кликаш е за пребарување во категории, менито со категории е лево-гореСајтов багови дава кај мене,ни една категорија не ми отвара
Фала се снајдовТоа што го кликаш е за пребарување во категории, менито со категории е лево-горе
Топ идеја ова, само се надевам ќе биде проширен изборот со други издавачи. За мене лично зборувам: јас од Три во моментов не би купил апсолутно ништо.Прегледај го приврзокот 282293
Ги прошируваме хоризонтите и ја правиме книжевноста уште подостапна за сите. Љубителите на пишаниот збор од денес можат да ја збогатат својата домашна библиотека со најактуелните книги, брзо и едноставно. Одберете ги вашите омилени наслови тука, а ние ќе ги испорачаме до вашата локација:
Отворени сме за соработка со сите, слободно давај предлозиТоп идеја ова, само се надевам ќе биде проширен изборот со други издавачи. За мене лично зборувам: јас од Три во моментов не би купил апсолутно ништо.
Една идеја: нели би било подобро да ги најдете и да соработувате со оние издавачи кои немаат свои книжарници или онлајн книжарници? Овие поголемите секако имаат свои, веќе разработени, и не дека не би се продавале и кај вас, ете, гледам, цените се идентични како во Три, па зошто да не купи некој од Кајгана наместо од таму? Јас лично би (да имаше што). Ама овие малите не може никаде да се најдат. Кога сакаме да купиме нешто од нив, обично чекаме од саем на саем, или евентуално преку kupikniga, нешто што јас го избегнувам. Така мислам дека ќе бидете и вие позадоволни од продажбата, и купувачите, што ќе можат брзо и лесно да купат книга од Темплум, да речеме, без да чекаат да дојде следниот саем или да ја бараат по туѓите книжарници. Размислете за идејата. А од помалите издавачи тука се: Темплум, Бегемот, Блесок, Ад Вербум, Алби, Бата прес, Вермилион, Готен, Едука Мак, Или Или, Магор, Нампрес, Македоника Литера, ПНВ Публикации, Панили, Силсонс, Слово, Табернакул, Тримакс, Феникс... Некои од нив имаат свои книжарници, но онлајн продаваат само со порака во messenger, немаат сајтови за онлајн продажба. Некои веќе не постојат, но јас убеден сум дека книгите им стојат некаде по магацини испозатворени, па ако ги контактирате, верувам дека би сакале да соработуваат.Отворени сме за соработка со сите, слободно давај предлози![]()
Во иднина секако ќе ја прошириме соработката со повеќе добавувачи, меѓу кои и издавачки куќи. Како што можете да забележите, тоа го правиме континуирано и најбрзо што може. Предлозите се на место и ви благодарам за тоа. Токму за тоа е наменета и темава - слободно испраќајте предлози и во иднина.Една идеја: нели би било подобро да ги најдете и да соработувате со оние издавачи кои немаат свои книжарници или онлајн книжарници? Овие поголемите секако имаат свои, веќе разработени, и не дека не би се продавале и кај вас, ете, гледам, цените се идентични како во Три, па зошто да не купи некој од Кајгана наместо од таму? Јас лично би (да имаше што). Ама овие малите не може никаде да се најдат. Кога сакаме да купиме нешто од нив, обично чекаме од саем на саем, или евентуално преку kupikniga, нешто што јас го избегнувам. Така мислам дека ќе бидете и вие позадоволни од продажбата, и купувачите, што ќе можат брзо и лесно да купат книга од Темплум, да речеме, без да чекаат да дојде следниот саем или да ја бараат по туѓите книжарници. Размислете за идејата. А од помалите издавачи тука се: Темплум, Бегемот, Блесок, Ад Вербум, Алби, Бата прес, Вермилион, Готен, Едука Мак, Или Или, Магор, Нампрес, Македоника Литера, ПНВ Публикации, Панили, Силсонс, Слово, Табернакул, Тримакс, Феникс... Некои од нив имаат свои книжарници, но онлајн продаваат само со порака во messenger, немаат сајтови за онлајн продажба. Некои веќе не постојат, но јас убеден сум дека книгите им стојат некаде по магацини испозатворени, па ако ги контактирате, верувам дека би сакале да соработуваат.