Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    282
Не ми е јасно што е толку фамата со Лидл.
Едно е јасно само. А тоа е дека кога ќе дојдат ќе се намали општо квалитетот на производите.
Типичен пример е Србија.
Ако погледне човек состав на чоколадите или пример некои колачи, ќе прочита најужасен состав.

Второ сомнителни пилиња,
реално само бурмашините се во ред. Друго не гледам ама баш дека ќе добиеме како општество

Еве ви на Google Maps локации

Кавадарци :

Битола:

Тетово :

Штип:

Скопје Гази Баба:

Кичево:

Велес :

Купени се во Охрид и Куманово по две парцели и Струмица една. Кој знае точна локација нека ги обележи на мапа. Сателитски ќе може да гледате секој маркет колку е напраен.
Ок.
И што ти смени во животот што се утепа гуглајќи за големината на ЛИДЛ маркетите во земјава? Ти изгледа стварно немаш што да правиш во животот чим се смараш со вакви работи.

Ама се фативте за големината. Дали се сомневате дека не знаат колку голем треба да им биде маркетот и колку роба ќе има внатре? Дискаунтер е со ограничен сортиман и со чат пат промени и артикли на акција што се. Не треба трговски центар да изградат. И одржувањето објект кошта од чистење, греење итн.

Ок.
И што ти смени во животот што се утепа гуглајќи за големината на ЛИДЛ маркетите во земјава? Ти изгледа стварно немаш што да правиш во животот чим се смараш со вакви работи.
Други ја почна тука дискусијата за големината на Lidl маркетите па така случајно на друг форум пишаа колкава е големината и јас ја пишав и тука.

Најмалку за нас е битна големината, нормално треба за купувачи да е широк, поголем маркетот, чист пред се но за големината не треба многу да се опседнуваме ние.

Јас се надевам за брзо ќе проработаат некој од маркетите и ќе заживее. Како што пиша и @Staufer ова е Дисконт маркет со ограничен сортиман што значи некој работи нема да бидат кога станува збор за алати пример 1000 на полица бормашни и штрафцигери и што ја знам. Нормално најбитното ќе си има храна, хигиенски сретства и така натаму и сето ќе се надополнува често , менува и чести акции.

Не очекувам кој знае како маркет. Како и кај останатите Lidl маркети во соседните држави така и овој ама очекувам помалку гужви на каса, повеќе избор разновидна храна и по некогаш нешто од тоа интересно непрехрана како што се некој алати, додатоци за кујна, додатоци за тоалет и друго

Последно уредено:
Други ја почна тука дискусијата за големината на Lidl маркетите па така случајно на друг форум пишаа колкава е големината и јас ја пишав и тука.

Најмалку за нас е битна големината, нормално треба за купувачи да е широк, поголем маркетот, чист пред се но за големината не треба многу да се опседнуваме ние.

Јас се надевам за брзо ќе проработаат некој од маркетите и ќе заживее. Како што пиша и @Staufer ова е Дисконт маркет со ограничен сортиман што значи некој работи нема да бидат кога станува збор за алати пример 1000 на полица бормашни и штрафцигери и што ја знам. Нормално најбитното ќе си има храна, хигиенски сретства и така натаму и сето ќе се надополнува често , менува и чести акции.

Не очекувам кој знае како маркет. Како и кај останатите Lidl маркети во соседните држави така и овој ама очекувам помалку гужви на каса, повеќе избор разновидна храна и по некогаш нешто од тоа интересно непрехрана како што се некој алати, додатоци за кујна, додатоци за тоалет и друго
На Штрафцигерите, клештите од Лидл веќе не гледам сертификат GS, VPA, TÜV итн (n)

Pa i deka che vidish neshto ce cmeni.
Evrino zhelezo shto nikogash ne bi go kupil.
Dovolno e eden shtraf da ti razjadat i da karash cel mesec
Сменува и се гледа разлика кд тие со и од тие без.

Ако ти се разјади штрафот, тогаш е до штрафот а не до штрафцигерот

На некој ако му треба за профи работа алат се знае кај треба да си купи, овие се за луѓе по дома што еднаш годишно ке имаат потреба од нив и се во рангот на Ингко само дупло поефтини
За профи серијата не знам немам користено за да зборам

На некој ако му треба за профи работа алат се знае кај треба да си купи, овие се за луѓе по дома што еднаш годишно ке имаат потреба од нив и се во рангот на Ингко само дупло поефтини
За профи серијата не знам немам користено за да зборам

Da be druzhe toa i mi beshe muabetot.
Zemash eden Lidl strafciger i odish da zavrtish neshto na kolata i Strafot e od podobar chelik i mustrot na strafot + - ili torks e poprecizen i ti go grizi toj nadezhniot strafcger ama i samiot straf se oshtetuva i posle 2-3 vrtenja karash vrnish. Pa posle vidi koga ce ti ostani kolata nepokretna i se trahstash kaj da najdish reshenie a Nedela popladne.....

Zatoa za mene vazhi praviloto ili kvaliteten alat (WERA, HAZET ili GEDORE a vo MK i UNIOR) ili nikakov.

Da be druzhe toa i mi beshe muabetot.
Zemash eden Lidl strafciger i odish da zavrtish neshto na kolata i Strafot e od podobar chelik i mustrot na strafot + - ili torks e poprecizen i ti go grizi toj nadezhniot strafcger ama i samiot straf se oshtetuva i posle 2-3 vrtenja karash vrnish. Pa posle vidi koga ce ti ostani kolata nepokretna i se trahstash kaj da najdish reshenie a Nedela popladne.....

Zatoa za mene vazhi praviloto ili kvaliteten alat (WERA, HAZET ili GEDORE a vo MK i UNIOR) ili nikakov.
Нон сенс е аматер да купува униор освен ако имаш кеш на претек па кај нас што сериозно се бават со некој занат користат исклучиво аматерски алат Кас имам онаков сет крцкало не знам како му е називот точно ама битно за 8евра до сега сто пати ми завршил работа за по дома без да ми заебе штраф

Беше тоа некогаш со брендовите.

Денес нема разлика од гедоре (црвени тајвански и сини божем "словенски") хазет и вера. Се е кинеско ефтино срање у различна боја.

Ок.

Зошто го напаѓаш, секој си има различно хоби и мераци. Некој спорт, некој филмови, политика, економија или градежништво

Инаку има цел форум кој следи и се занимава со вакви работи како Marcello, човекот си има слободно време и чим не те напаѓа или прави штета не му се мешај како да го користи:), а и темава е баш за тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom