Lidl маркети и во Македонија

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    268
Член од
30 август 2024
Мислења
168
Поени од реакции
761
Кај сум викал дека ќе сум купувал бормашини од Lidl секој ден?

Не знам дали ќе бидат по големина сите исти Lidl маркети во Македонија. Нели се збореше Битола ќе има два маркета Lidl?

Сите ќе изгледаат вака.
Ако немаат дополнителен дел под земја како магацински дел, некако стварно мал изгледа.

Има некој Google координати квадратура да види?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.666
Поени од реакции
11.746
Ако немаат дополнителен дел под земја како магацински дел, некако стварно мал изгледа.

Има некој Google координати квадратура да види?
Автоматски споено мислење:

:masa:

Attachments

Член од
28 ноември 2022
Мислења
498
Поени од реакции
959
Boze mili, ,,kolkavi bile marketite na Lidl,, :facepalm:
Zavisno od ,,lokacijata,, kako i ,,drugi faktori,, , tolkav e i marketot. Ne vo Bugarija ili Srbija ,,tuku sekade,, kade gi ima.
Во Србија и Бугарија колкави им се Lidl маркетите?
Udri im ,,measure na google maps,, lesno ke doznaes, samo sto toa e bespotrebna informacija t.e. ,,gubenje vreme,,.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.666
Поени од реакции
11.746
Член од
6 август 2014
Мислења
53
Поени од реакции
69
Ако си влегол во тој тинекс ке знаеш дека внатре има и други продавнички додека во Лидл просторот е целосно наменет за нив, плус споредуваме супер маркет со дисконт
Така е, споменатиот Тинекс зафаќа некаде 50% од објектот чија површина ја измери StaffOne. Ако не и помалку.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.350
Boze mili, ,,kolkavi bile marketite na Lidl,, :facepalm:
Zavisno od ,,lokacijata,, kako i ,,drugi faktori,, , tolkav e i marketot. Ne vo Bugarija ili Srbija ,,tuku sekade,, kade gi ima.

Udri im ,,measure na google maps,, lesno ke doznaes, samo sto toa e bespotrebna informacija t.e. ,,gubenje vreme,,.
Јасно ми е дека зависи и од локацијата ама од прилика колкав е некој од маркетите.
Не најдов опција measure на Google Maps.

Последно уредено:
Член од
16 јули 2021
Мислења
380
Поени од реакции
772
Лидл си имаат горе долу стандардизирани маркети, но гледаат да имаат покриеност на стратешки локации.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.062
Поени од реакции
1.181
Битно има солиден паркинг, тоа е најбитно за маркет денеска. Од нашиве маркети само Кам стои солидно до некаде со паркинг кај дел од маркетите, а другиве слабо реално.
Зависи во кој град за паркингот и местата за паркирање.
Кам во Куманово нема паркинг простор за клиентите.

Кит Го имаат најдобар паркинг простор за клиентите, и два од Кипер маркетите и еден од Стокомак маркетите.
Другите се мизерија за паркинг, роба кога им пристигнува блокираат камионите една трака за сообраќај.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.184
Поени од реакции
3.430
Кај сум викал дека ќе сум купувал бормашини од Lidl секој ден?

Не знам дали ќе бидат по големина сите исти Lidl маркети во Македонија. Нели се збореше Битола ќе има два маркета Lidl?

Сите ќе изгледаат вака.
Викаше дека одвај си чекал да се отвори за да си купуваш ефтини кинески бормашини, така некако беше муабетот.

На оваа слика се гледа дека третина е за нешто друго, две третини е за нешто шо ние го гледаме.

Мене ми е глајле колав е Лидл, мене само ме интересира каде ќе се сместе и од пиле млекото што требаше да го има според навивачите на темата.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.350
Lidl маркетиве кај нас што се надвор од градско подрачје ќе се 2200-2300m2 од кој 1800m2 е маркетот а другото наменето дел за вработени гардероби, магацини и тоалет.

Еве ви за Lidl Тетово од катастар

Ова ми го пишаа на Build mk форумот.

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.350
Еве ви на Google Maps локации

Кавадарци :

Битола:

Тетово :

Штип:

Скопје Гази Баба:

Кичево:

Велес :

Купени се во Охрид и Куманово по две парцели и Струмица една. Кој знае точна локација нека ги обележи на мапа. Сателитски ќе може да гледате секој маркет колку е напраен.

Kajgana Shop

На врв Bottom