Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
плачете прееска за место за играње, а ск нема ни 1 сат а нема никој,у колко ве заспиваф,у 11 ипол?
Ајде доваѓајте да се пуцамо до 2
Сам ме остаивте на Тускан таман да ја научам мапата...
Ајде и админ ако има нека доаѓа да се пукаме! И некоја помала мапа да се стаи..

Сам ме остаивте на Тускан таман да ја научам мапата...
Ајде и админ ако има нека доаѓа да се пукаме! И некоја помала мапа да се стаи..

дојди ке се испукаме.

абе шо ставите прееска такви глупи мапи
и да питам админите зашо толко кратко се игра една мапа
ајт поздраФ

cena imbox
абе шо ставите прееска такви глупи мапи
и да питам админите зашо толко кратко се игра една мапа
ајт поздраФ
се играат мапите кои ги бараат поголем дел од играчите, еве на темава може да дадете предлози за мапи кои ќе ги ставиме во mapcycle и ќе се вртат само тие, кои се тие глупите што не ти се допаднале?
Времетраењето на мапата е ограничено со бројот на рунди, не со минути, т.е 16 рунди макс.

Само de_dust2 нека врти. Поздрав до братот @Stefan-kobe, од кога ливна, T партија не изгубивме :D:D

Momci pustet pass, da se igra :D, forumski kanter

cena imbox

се играат мапите кои ги бараат поголем дел од играчите, еве на темава може да дадете предлози за мапи кои ќе ги ставиме во mapcycle и ќе се вртат само тие, кои се тие глупите што не ти се допаднале?
Времетраењето на мапата е ограничено со бројот на рунди, не со минути, т.е 16 рунди макс.

една, оваа со многуте куќи, и мегу нив се оди се е отворено, врати, прозорци и на кров може. (незнам како да објаснам) али нема везе ако се тера тоа, ставајте. (y)

една, оваа со многуте куќи, и мегу нив се оди се е отворено, врати, прозорци и на кров може. (незнам како да објаснам) али нема везе ако се тера тоа, ставајте. (y)
Брат ми, никој од нас не ја сака Westwood, само немаше админи уклучено тогаш да ни сменат мапа... :) Коа дојде админ одма се смени :)

westwood или така нешто се викаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom