Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Представничката на Хрватска. Премногу straight песна и настап спротивно на евровизиските вредности. Бљак.

после оваа српската дефинитивно се одкажувам од следење на евровизија, полошо неможе да е, туѓ срам ме изеде.Ако на песна се мисли само нешто да се тропа јас до година 10 такви ке ви направам . тешко до кај стигна евровизија

Спотов ништо посебно. Досадно досадно досадно. Песната е убава ми се допаѓа, можеби и сум пишал за тоа овде.

Имат некој корекции, побитна е песната и настапот ова ми гледат дека имат добар глас за во живо да не оплескат ко тие кловнојте шо беа Еј кју и Јана и кој друг. Ама финале тешко глеам по кладилници пак сме на дно ко лани а лани реално испеа ама џабе не е само до пеењето. Многу ме нервираат фаци кој кап непратат Евровизија а јадат лајна шо јајте ко не гледате и не ве интересират едноставно прескокни. Јас поќе ја пратам од аспект на обложување солидна пара вртам години наназад на истиве на радио да им ги пуштиш појма ќе немаат дека се од Евровизија и нема ни да помислат да коментираат.

Имат некој корекции, побитна е песната и настапот ова ми гледат дека имат добар глас за во живо да не оплескат ко тие кловнојте шо беа Еј кју и Јана и кој друг. Ама финале тешко глеам по кладилници пак сме на дно ко лани а лани реално испеа ама џабе не е само до пеењето. Многу ме нервираат фаци кој кап непратат Евровизија а јадат лајна шо јајте ко не гледате и не ве интересират едноставно прескокни. Јас поќе ја пратам од аспект на обложување солидна пара вртам години наназад на истиве на радио да им ги пуштиш појма ќе немаат дека се од Евровизија и нема ни да помислат да коментираат.
Koja pesna ima nangolem koeficient za pobeda?

Глава сечам ако не биди во топ 5 Констракта, памтете ми го зборот :)
Инаку оваа Андреа нашата, колку џанкерска фаца има тоа чудо едно :D

Koja pesna ima nangolem koeficient za pobeda?
Украина,иако многу ја фаворизираат Италија мислам дека нема шанси. Рано е уште за фаворити и нешто повеќе да се знае. Сценскиот настап/како ќе звучат во живо/политиката/расположението на публиката во моментот итн. Се вртат работите п буквално пред полуфиналињата а букмејкерите имаат и инфо за полуфиналните рез па ќе свртат коеф ќе се знае подобро.

Ништо посебно не е спотот, но тоа секако нема скоро никакво влијание врз пласманот. Пример Кајмакоски и Јана имаа одлични спотови но за џабе.

Најбитно е како песната ќе биде изведена во живо. Посебно ваков тип на песна која е тест за добар пејач. Првиот настап во Букурешт не беше добар, имаше проблеми Андреа со дишењето и изведбата. Но веројатно тремата и неискуството си го направија своето. Има доста време до Евросонг за да поработи на тремата и да се поправи. Се надевам се' ќе биде во ред. Има добар глас девојката и стварно посакувам да влезе во финале.

Украина,иако многу ја фаворизираат Италија мислам дека нема шанси. Рано е уште за фаворити и нешто повеќе да се знае. Сценскиот настап/како ќе звучат во живо/политиката/расположението на публиката во моментот итн. Се вртат работите п буквално пред полуфиналињата а букмејкерите имаат и инфо за полуфиналните рез па ќе свртат коеф ќе се знае подобро.
Togas toa ke bide politicka pobeda, pesnata e sranje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom