- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.973
- Поени од реакции
- 20.843
Абе паралелно се си е тоаАм за песни правиме муабет, не е подфорум Еротика женски да дискутираме.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе паралелно се си е тоаАм за песни правиме муабет, не е подфорум Еротика женски да дискутираме.![]()
Koja pesna ima nangolem koeficient za pobeda?Имат некој корекции, побитна е песната и настапот ова ми гледат дека имат добар глас за во живо да не оплескат ко тие кловнојте шо беа Еј кју и Јана и кој друг. Ама финале тешко глеам по кладилници пак сме на дно ко лани а лани реално испеа ама џабе не е само до пеењето. Многу ме нервираат фаци кој кап непратат Евровизија а јадат лајна шо јајте ко не гледате и не ве интересират едноставно прескокни. Јас поќе ја пратам од аспект на обложување солидна пара вртам години наназад на истиве на радио да им ги пуштиш појма ќе немаат дека се од Евровизија и нема ни да помислат да коментираат.
Украина,иако многу ја фаворизираат Италија мислам дека нема шанси. Рано е уште за фаворити и нешто повеќе да се знае. Сценскиот настап/како ќе звучат во живо/политиката/расположението на публиката во моментот итн. Се вртат работите п буквално пред полуфиналињата а букмејкерите имаат и инфо за полуфиналните рез па ќе свртат коеф ќе се знае подобро.Koja pesna ima nangolem koeficient za pobeda?
Znaci nikogas ne promasuvam.Ukraincive i Poljacive se vlezeni u takva identitetska kriza, abe sekoja evrovizija mora da ne umiraat so toa "SLAV CULTURE SVAROG AND PERUN STRONG"
Koja pesna ima nangolem koeficient za pobeda?
Украина,иако многу ја фаворизираат Италија мислам дека нема шанси. Рано е уште за фаворити и нешто повеќе да се знае. Сценскиот настап/како ќе звучат во живо/политиката/расположението на публиката во моментот итн. Се вртат работите п буквално пред полуфиналињата а букмејкерите имаат и инфо за полуфиналните рез па ќе свртат коеф ќе се знае подобро.
Togas toa ke bide politicka pobeda, pesnata e sranje.Украина