Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Русија нема да учествува?

:notworthy::notworthy::(:(:(:(:(:(:(:(:(

Штета, за ваква фантастична музичка манифестација.

Победата на Констракта е жив доказ колкаво влијание имаат социјалните мрежи денешно време. Песната е самата по себе меме хит, ама во позитивна насока :)
Прво со косата на Меган Маркл, буквално Србите се отцепија од хаштази и мемиња уште кога излезе прв пат во етерот песната :)
Морам да признаам и дека заразна е, два дена еве ме кај шо си подпевнувам "која је тајна здраве косе Меган Маркл" :pos:
Чек дис аут хаха готово умреФ

Расмус од тоа што слушнав се најдобри.

Какви Франции Златеви, какви Бретањи :D

А и Литванија имаат интересна, лабава песна иако поим немам што пее.

Расмус од тоа што слушнав се најдобри.

Какви Франции Златеви, какви Бретањи :D

А и Литванија имаат интересна, лабава песна иако поим немам што пее.
Ја немаш слушнато на Шпанија затоа така :D

Ја немаш слушнато на Шпанија затоа така :D
Не ме заебавај дека таа ти е добра. Разбирам шпански сакаш, и ја сакам, али кога ќе почне со тоа Мо, мо, мо, ми иде да се исповраќам. Ни па музиката од два бита ми е убава.

Слушни ја ти романската Llamame, собрале роми од улица и им дале 5 збора на шпански. Треш што сакаат да звучи латино.

Тебе и таа може ќе ти се допадне. :D

Не ме заебавај дека таа ти е добра. Разбирам шпански сакаш, и ја сакам, али кога ќе почне со тоа Мо, мо, мо, ми иде да се исповраќам. Ни па музиката од два бита ми е убава.

Слушни ја ти романската Llamame, собрале роми од улица и им дале 5 збора на шпански. Треш што сакаат да звучи латино.

Тебе и таа може ќе ти се допадне. :D
Не не, мене не ми е воопшто песната како песна добра туку изведбата на Шпањолката беше јака, растури на сцената, зато те гибнав дека машко си реков ќе ти фати окце :)

Не не, мене не ми е воопшто песната како песна добра туку изведбата на Шпањолката беше јака, растури на сцената, зато те гибнав дека машко си реков ќе ти фати окце :)
Ам за песни правиме муабет, не е подфорум Еротика женски да дискутираме. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom