Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
humanoid напиша:Човек, што зборуваш ти? :lol:
Знаеш ли кои се луѓе ја креираат лисицата?
И ако си прочитал во лиценцата на секој програм(макар и да си го платил 10000 долари), никој не ти гарантира за конфликтите што би се случиле на твојот компјутер.
Мислиш ако ти цркне компјутерот од виндоусот, ќе ти дадат нов хард диск од микрософт![]()
Андроник напиша:Не знам кој ја креира Лисицата. Баш кажи ми. Напротив зависи од платформата, издавачот и слично. Не сум чул (не верувам ни дека има) на некој да му цркне компјутерот од користење на мс чисто, е сеа ако користиш програми од непознат издавач (да речеме случајот со казаа) последно време се појавија толку многу проблеми со хард драјвовите што се праќаа заебани фајлови и слично.
Acid напиша:А ти мислеше дека FireFox нема табови? Секако дека има, само притисни CTRL+T или во подеси си во toolbarot да го имаш копчето NEW TAB.
Сваштарија. 8)
Андроник напиша:Гот ме. Океј, а дали го има следново, операта ја исклучуваш, и кога ја отвораш те прашува дали сакаш да си ја отвориш последната сесија? Сите страни со кои си ги работа ти ги чува. Дури ти ги чува и ако ти крашира системот или снема струја.
Инаку хуманоид, морам да признам дека имаш право за доста работи од тоа, но што е тука е.
Gizo напиша:mora da priznaete deka i Opera i Firefox imaat slabosti, vaka gi napravivte ko demek se sovrsheni
Gizo напиша:mora da priznaete deka i Opera i Firefox imaat slabosti, vaka gi napravivte ko demek se sovrsheni
gerard напиша:Firefox закон! Јас го користам скоро два месеца.. и го препорачав на уште 100 души.. пред тоа користев ИЕ и тоа со ОС шуплив ко сирење... до денес скоро реков два месеца го користам и сега имам прв пат еден проблем па се стаив на форум да видам дали има дискусии за него и така.. симнував некои скрин сејвери па инсталирав нели и ми се испонапикаа неколку глупости ги исчистив ама ми остана http://my.freeze.com/ на хоум пејџот и никако не можам да го сменам.. верувам дека не е голем проблем него немам идеа што да му правам пробав неколку работи не иде.. нека каже некој ако знае, инаку од заштита имам Nod32, M.Anti.Spy.(beta) Ad-Aware и Spybot..
Е, имате и скинови знаете? Јас многу добар скин си најдов и сега за сега Firefox-от не би го мењал за ништо а богами и би платил за него...
gerard напиша:Добревенајдов!
Да, главната страна ми е таа и никако не можам да ја сменам, а тоа заштитата што ми е на компјутер главно ми го штити ИЕ-от и неговата почетна страница... не дека ми пари не-знам-каков проблем тоа али ме нервира, и чим така само се убутало значи не е на арно![]()