10 - ти ЈУНИ РУЛЗ!!! :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
lele ama e dosadno u skolo ovaa nedela...ja si zemav pernicka da spijam na cas:)inace fala bogu uste utre vo skolo,posle na 10ti samo klasen cas i zavrsuvameee!vo sabota i oficijalno si gi cistam fiokite od site tetratki i knigi,mi se prazni sobata za da pocne zurkata!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Крај на школска година!

Ајде пишувајте! Леле утре какво славење ќе има, ееејјјј!!!!!!! Го чекав ова цела година! Ми изгледа како да сум чекал 10 години! Утре кузнај ...............
лелелеле:cug::nesvest:

Кажете какви се вашите впечатоци од годинава, шо ќе прајте за одморов, особено утре!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Vlatko_Rusin напиша:
Ајде пишувајте! Леле утре какво славење ќе има, ееејјјј!!!!!!! Го чекав ова цела година! Ми изгледа како да сум чекал 10 години! Утре кузнај ...............
лелелеле:cug::nesvest:

Кажете какви се вашите впечатоци од годинава, шо ќе прајте за одморов, особено утре!
Утре?....Ќе си излезам у град како и секој обичен ден :smir:
Ко прво,не се сите полуматуранти,Ко второ,јас сум полуматурант ама полуматурската ја славам у сабота :) Не знам,мислам дека јако ќе си поминеме,све ќе биде супер како и очекуваното,но сево ова брзо ќе измине и така....повеќе внимание ќе и приредам на матурската,бар мислам дека тоа ќе ми биде поважно,ама како и да е. :toe:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Kе има свадби и за полуматурите, а?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
abe zakon sto zavrsuva ama moram da idam drugata nedela na fizicko ne mi se verue

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
cestitki na site sto zavrsija so ucenje i ubavi momenti vo tekot na letoto
pozdravcinja

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Убаво лето за сите ученици и ученички што ја финишираа и годинава :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Koнечно заврши...ги броев деновите...и сега дојде посакуваниот ден :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Мене брзо ми помина годинава. Сега не очекува едно долго, топло лето и се надевам возбудливи авантури.
Нека ви биде среќен крајот на учебната година и честитки за сите што успешно ја завршија. :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.158
Поени од реакции
6.004
E, ja uste odamna zavrsiv... pred 3 nedeli!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Уф абе не ми се верува дека завршуваме-изгледа поради лошото време! Инаку вечер ми е полуматура едвај чекам... :vozbud:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
шуќур заврши а утре е утре е денот шо го чекам долго време на училиште ке носиме систем и звучници 30цм во дијагонала ке го крениме училиштето од темели
:zlo:

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Алелуја!!!Фала богу за крајов!

Kajgana Shop

На врв Bottom