jas vaka ke si ja cukam glata zaso seuste ne znm dali ke pominam ili ke...aj da ne veljam! uti na sekoe mi se tresat kolejncive ko ke pomislam!!!! ama sepak so ke e budalii...LETO IDIT!! aj na plaza!Vlatko_Rusin напиша:Ајде пишувајте! Леле утре какво славење ќе има, ееејјјј!!!!!!! Го чекав ова цела година! Ми изгледа како да сум чекал 10 години! Утре кузнај ...............
лелелеле:cug::nesvest:
Кажете какви се вашите впечатоци од годинава, шо ќе прајте за одморов, особено утре!
Е, ајт сеа. Сигурно и ти си бил средношколец некогаш и си чекал ненормално за да заврши годината! Три месеци рај, да не те боли за ништо, си уживаш секој ден, си спиеш и си правиш што сакаш!:helou:точкест напиша:Те бе фамава дигање за крај на школска година. Јас завршив уште у Октомври па што....Не гледам ништо посебно. Само уште еден крај на нов почеток
Ke ucat tie sto treba da polagaat u avgust.Potato напиша:Site se zalite za toa kolku ne sakate da ucite, kolku e loso ucilisteto...
Ako slusnam nekoj oti e ucel za vreme na letoto, licno ke mu go hakiram kompjuterot!
Dobro de, taka e zborot. Neli porano se polagase u avgust...Potato напиша:Dobro oni se isklucok... I ne se polaga u avgust