I ti polumaturant?! Cestito! a kj ke prajs polumatura?:kajg:SUDBINA напиша::je:Ke има забави журки ке има свеее - полуматурава ке биде урневес:je:
Сесија сесија,и тоа каква сесијаBeBe11 напиша:Сесија? За мене како се доближува тој ден (7ми Јуни е за мене) се побавно и побавно ми мине времево...уште 3 школски денови!!!
SUDBINA напиша::je:Ke има забави журки ке има свеее - полуматурава ке биде урневес:je:
Eве ти две сликички да се потсетиш на твоите урневес години,јас пред три саати го сликнав ова откако го раскостив мојот учебник по историја и ја одрав мојата тетратка -Мистичен напиша:Ми текнува како се чувствував кога ќе дојдеше овој ден! Огромна радост, фрлање и кинење на учебници и тетратки по училишниот двор, урлање, рогање ранци...!
Нека ви биде летниот распуст исполнет со многу другарување, нови симпатии и љубови, убави спомени кои ќе ви останат врежани во сеќавањата за цел живот!
Е да оваа година на 9-ти завршува школо ама затоа истиот ден почиња светско.....:kez:Manga напиша:temava treba da bide 9-ti juni .. posto na deveti se zavrsuva