Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tonchie напиша:Ви текнува на времето колкаво влијание изврши Пол Ван Дајк со Хајр Стејт оф Коншснесс...
Крај на работното време ми е, па правам лапсуси. Сепак знам многу луѓе, вклучувајки се и себе си тука кои почнаа да слушаат електронска музика во тоа време поради тие траки. Знам дека си постар неколку генерации од мене, меѓутоа во тоа време почеток на пубертет тие траки имаа влијание врз моите вкусови за музика.Dr.Gonzo напиша:Tonchie напиша:Ви текнува на времето колкаво влијание изврши Пол Ван Дајк со Хајр Стејт оф Коншснесс...
Траката е на Џош Винк. Ван Дајк никогаш не извршил никакво влијание. Особено во музиката :wink:
The`bItCh напиша:Ај додека прајте муабет за овие работи некој на корн да не ојт случајно? :mrgreen: или на prodigy?![]()
Dr.Gonzo напиша:Tonchie напиша:Ви текнува на времето колкаво влијание изврши Пол Ван Дајк со Хајр Стејт оф Коншснесс...
Траката е на Џош Винк. Ван Дајк никогаш не извршил никакво влијание. Особено во музиката :wink:
gerard напиша:Thu,
27 Oct Hard Rock Arena
Tiësto In Concert Miami (FL) U.S.A.
Tue,
22 Nov Avalon
Avalon Boston (MA) U.S.A.
Wed,
23 Nov The Riviera
The Riviera Chicago (IL) U.S.A.
Thu,
24 Nov The State Theater
The State Theater Detroit (MI) U.S.A.